Zdravím.
Abych předešel zbytečným dohadům.
Ne, nejsem urazeny, protože nás nevybrali.
Zajímalo by mě, jestli někdo nemá nějaké bližší informace o tom, jak tahle anketa vlastně funguje.
Jak funguje přihlašování? Prostě tam napíšu, řeknu že jsme jako jednotka zachránili 10 lidi, a jsme automaticky přihlášení?
Probíhá nějak kontrola těch zásahů, za které je jednotka nominována? Nebo je to jen o tom, kdo a jak dobře to umí prodat?
Letošní ročník mi totiž přišel jako docela fraška...
Děkuji.
Anketa Dobrovolní hasiči roku
Aktuální problémy, neshody, trable...
- Martin Petržela
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anketa Dobrovolní hasiči roku
Příspěvek od Martin Petržela » 23.12.2021 14:22
Nestačí Ti jedna "smysluplná" diskuse o řádek výš? :-) :-)
Chodí to dobře, ale neseje to...
-
Příspěvek od tatra805 » 23.12.2021 20:04
No počkej . Kuba má pravdu . Tahle anketa je vysílána televizí a spousta lidí ( laiků ) si z toho pořadu může udělat obrázek o dobrovolných hasičích . Já to teda nikdy neviděl a naše jednotka určitě nemá ambice se tam někdy hlásit , ale zajímal by mě právě ten výběr . Taky by mě zajímalo , jestli se to tam nějak dělí na SDH a na JSDHO ? Nebo jestli to tam melou dohromady jako všude .
- czechfireman
Příspěvek od czechfireman » 24.12.2021 10:08
Ahoj.
My jsme letos byli vybráni v kategorii sbor Jih Moravy a umístili se na druhém místě. Nejjednodušší je asi přečíst si všechno na www.adhr.cz ale ve zkratce: po vyhlášení registrací zaregistruješ sbor nebo jednotku (vyplňuje se tam dost informací) a vybereš jednu stěžejní akci u sboru nebo výjezd u jednotky. Odborná komise (složení je taky na webu) pak vybere z každé oblasti 5 sborů a 5 jednotek a spustí se do určitého data hlasování veřejnosti (sms a formulář na webu). Dary výhercům se liší každý rok podle sponzorů.
Já tam přihlašoval jednotku i sbor sedm let než nás vybrali. Není to potřeba se zviditelňovat ale jedna z možností odměnění členů a co si budeme říkat, peníze jsou třeba pořád.
Galavečer s vyhlašováním byla super akce a nás pět co od nás jelo si to opravdu moc užilo. Sestřih v ČT nebyl úplně to pravý ořechový ale na YouTube je už i plný záznam se vším co kdo řekl.
My jsme letos byli vybráni v kategorii sbor Jih Moravy a umístili se na druhém místě. Nejjednodušší je asi přečíst si všechno na www.adhr.cz ale ve zkratce: po vyhlášení registrací zaregistruješ sbor nebo jednotku (vyplňuje se tam dost informací) a vybereš jednu stěžejní akci u sboru nebo výjezd u jednotky. Odborná komise (složení je taky na webu) pak vybere z každé oblasti 5 sborů a 5 jednotek a spustí se do určitého data hlasování veřejnosti (sms a formulář na webu). Dary výhercům se liší každý rok podle sponzorů.
Já tam přihlašoval jednotku i sbor sedm let než nás vybrali. Není to potřeba se zviditelňovat ale jedna z možností odměnění členů a co si budeme říkat, peníze jsou třeba pořád.
Galavečer s vyhlašováním byla super akce a nás pět co od nás jelo si to opravdu moc užilo. Sestřih v ČT nebyl úplně to pravý ořechový ale na YouTube je už i plný záznam se vším co kdo řekl.
-
Příspěvek od Šimanski » 29.12.2021 09:02
My jsme to zkusili jednou se přihlásit a do finálové pětky jsme se nedostali. Kontrola zásahů proběhla u HZS jestli si nevymýšlíme. O to víc mě udivilo když se v rámci oblasti místo zásahu kde se evakuuje obyvatelstvo, dostane do finální pětky banální dopraní nehoda (úklid vozovky). Už tam nic nepošlem ;-)
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky