Zdravím Pánové,
Obracím se na Vás s prosbou, zdali nemáte kontakt, nebo vlastní zkušenost s firmou, nebo člověkem, který řeší kompletní realizace majáků na zásahové vozidla. Prostě někdo kdo se tím zabývat, dokáže podat nabídky a má kontakty na výrobce a umí různé realizace. Něco málo jsem našel na internetu, ale je to ten největší šunt asi jaký lze koupit. Diky
Majáky
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Anybody.
Re: Majáky
Příspěvek od Anybody. » 22.09.2021 16:21
Hledej Federal/Whelen - jakkýkoliv nástavbář, který dělá pro hasiče, PČR, ZZS apod. ti to udělá. Napiš aspoň kraj ve kterém hledáš a typ vozidla. Na CAS bude jiná montáž a neudělá ti to firma, která přestavuje dodávky/osobáky.Ladislav Vitásek píše: ↑22.09.2021 08:54Zdravím Pánové,
Obracím se na Vás s prosbou, zdali nemáte kontakt, nebo vlastní zkušenost s firmou, nebo člověkem, který řeší kompletní realizace majáků na zásahové vozidla. Prostě někdo kdo se tím zabývat, dokáže podat nabídky a má kontakty na výrobce a umí různé realizace. Něco málo jsem našel na internetu, ale je to ten největší šunt asi jaký lze koupit. Diky
Řekni jim přímo že Holomý a jinou čínu nechceš.
-
Re: Majáky
Příspěvek od Ladislav Vitásek » 22.09.2021 18:54
Anybody. píše: ↑22.09.2021 16:21Hledej Federal/Whelen - jakkýkoliv nástavbář, který dělá pro hasiče, PČR, ZZS apod. ti to udělá. Napiš aspoň kraj ve kterém hledáš a typ vozidla. Na CAS bude jiná montáž a neudělá ti to firma, která přestavuje dodávky/osobáky.Ladislav Vitásek píše: ↑22.09.2021 08:54Zdravím Pánové,
Řekni jim přímo že Holomý a jinou čínu nechceš.
Ahoj,
Samozřejmě tohle by bylo asi nejvíc, sice víme že cena bude podstatně někde jinde. Velké nástavbaře jsem tak nějak chtěl obejít. Ne kvůli ceny, ale doufal jsem, že by se našel člověk, co by to uměl sehnat, dát do kompletu a třeba s tím i přijet a namontovat na místě. Nástavbař si auto veme na 14, dnů a 12 bude stát na hale. Jedná se o Tatru Terrno rok 2007, a MŠ kraj
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz