Dobrý den,
měl bych dotaz hlavně na JPO II, popř. na vytíženější III. Zajímalo by mě v jakém fungujete režimu, jak máte rozdělené směny, jak řešíte vyplácení odměn (měsíčně, půlročně,..), kolik máte členů a kolik lidí v HPP. Daří se Vám poskládat pohotovosti, máte nějaké nápady na vylepšení?
Prosím nikdo nepiště, že JPO 2 musí vyjíždět do 5 minut v počtu 1+3. Zajímají mě normální zkušenosti.
PS. pro rejpaly, minulá vlákna jsem si pročetl detailně. Ale od té doby mohlo pár JPO2 vzniknout.
Děkuji všem. :)
Fungování JPO 2
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fungování JPO 2
Příspěvek od Marek Šiška » 30.08.2021 18:22
Ahoj píšeš i trojky tak se ti sem vetřu.
U nás bez pohotovostí a domlouvají se mezi sebou strojníci a velitelé aby byl pořád někdo ready. Vyplácíme odměny 2x ročně a máme všechny na dohodu. Mzda 100Kč/hod za činnost u zásahu, údržba techniky, úklidy apod.
Ať se daří
U nás bez pohotovostí a domlouvají se mezi sebou strojníci a velitelé aby byl pořád někdo ready. Vyplácíme odměny 2x ročně a máme všechny na dohodu. Mzda 100Kč/hod za činnost u zásahu, údržba techniky, úklidy apod.
Ať se daří
-
Re: Fungování JPO 2
Příspěvek od Tomas Navrátil » 31.08.2021 20:12
Ahoj měl bych dotaz k zajištění akceschopnosti jednotek a to konkrétně zda již někteří zřizovatelé jednotek ve vašem okolí museli sáhnout po zaměstnání členů jednotky na HPP z důvodu zajištění výjezdu dejme tomu v dopoledních hodinách. Díky za odpověď.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky