Ahoj. Měl bych dotaz ohledně fyzických testů k HZS Dopravních podniků v Praze. Konkrétně mi jde o motorický test. Ví, prosím, někdo, z čeho se skládá?
Jen pro info... Dlouhá léta jsem sloužil u PČR a zpět do služebního poměru (HZS) nechci, nicméně chuť pomáhat ještě mám. ("Pomáhat a chránit" je hezký heslo, ale bohužel zůstalo jen u něj.) Chápu, že oproti fyzickým testům k HZS jsou ty k HZS DPP osekané (jen kliky, sedy-lehy a motorický test), ale nikde k nim nemůžu najít jakýkoliv prováděcí předpis nebo informaci. Tady na fóru jsem taky zkoušel hledat, ale našel jsem jen k HZS. U PČR jsme dělali CMT (Jacíkův test), nicméně ten mi paní z personálního nepotvrdila. Nerad bych tam byl za vola a rád se trochu připravil... proto se obracím na vás, zkušenější. Předem děkuju za jakoukoliv relevantní informaci.
Fyzické testy HZS DPP
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Fyzické testy HZS DPP
Příspěvek od Hasičhasič » 23.03.2021 14:53
"vozembouchy" jednoduše řečeno... začínáš ve stoje, jdeš do kliku, lehneš si na břicho tak aby se prsa dotkly země, stoupneš si zpět a jdeš na záda tak aby se lopatky dotýkaly země a zase si stoupneš. To se rovná dva cviky, VK1 myslím, že musí udělat 36 cviků, takže 13x na prsa a 13x na lopatky...ale osobně bych hledal jiný HZSp než tenhle ;-)Mazymar píše: ↑22.03.2021 22:37Ahoj. Měl bych dotaz ohledně fyzických testů k HZS Dopravních podniků v Praze. Konkrétně mi jde o motorický test. Ví, prosím, někdo, z čeho se skládá?
Jen pro info... Dlouhá léta jsem sloužil u PČR a zpět do služebního poměru (HZS) nechci, nicméně chuť pomáhat ještě mám. ("Pomáhat a chránit" je hezký heslo, ale bohužel zůstalo jen u něj.) Chápu, že oproti fyzickým testům k HZS jsou ty k HZS DPP osekané (jen kliky, sedy-lehy a motorický test), ale nikde k nim nemůžu najít jakýkoliv prováděcí předpis nebo informaci. Tady na fóru jsem taky zkoušel hledat, ale našel jsem jen k HZS. U PČR jsme dělali CMT (Jacíkův test), nicméně ten mi paní z personálního nepotvrdila. Nerad bych tam byl za vola a rád se trochu připravil... proto se obracím na vás, zkušenější. Předem děkuju za jakoukoliv relevantní informaci.
-
Příspěvek od Hasičhasič » 23.03.2021 22:19
No vidíš matika. Tak 18+18 to už by mělo být
-
Příspěvek od Mazymar » 24.03.2021 13:09
Díky... To je klasický Jacíkův test, ten jsme dělávali. Je smutné, že jeden "manažer" totálně zničí útvar, ale snad tam nebude na věky a když ne, půjdu zase o dům dál. Radši ale budu litovat toho, co jsem udělal, než toho, co jsem mohl udělat. Každopádně díky.
-
Příspěvek od Hasičhasič » 24.03.2021 13:15
Ano bohužel, ať se ti daří. Uvidíš sám jestli to byl dobrý krok
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy