Anybody odpověď je jednoduchá
protože soukromé firmy to udělají mnohem levněji. To, že něco máš zadarmo, neznamená, že to opravdu nic nestálo. Víš kolik třeba stál a měsíčně stojí AMDS nebo portAll? Proč se nedá jednoduše navýšit počet odchozích kanálů, aby nebylo zpoždění při hovorech? Proč se posílá v některých krajích jen určitý počet SMS? Tady paradoxně je SMSka soutěžená a ani ti nebudu psát jak opravdu málo stojí cena jedné SMSky a jaké tarify má HZS vysoutěžené. Protože stát je špatný hospodář. Koukni na všechny státní zakázky jak je to předražené. A to se ještě berou peníze z dotací. Výběrové řízení se dělá všude jen na oko, protože podmínky jsou vždy udělány jen na předem známého výherce a zhotovitele, ještě dřív, než je soutěž vypsaná.....Ale to je škoda času to tady psát.
Vyjezd
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Re: Vyjezd
Příspěvek od Kuba_T » 11.01.2021 14:08
Troufnu si říct, že je to dost i o lidech, jak moc jsou aktivní a jak se snaží prosadit vlastní iniciativu.
Stačí se podívat u nás na ÚO. Technik chemické služby by se pro dobraky rozdal, ale chraň bůh chtít něco po spojové
Stačí se podívat u nás na ÚO. Technik chemické služby by se pro dobraky rozdal, ale chraň bůh chtít něco po spojové
-
Příspěvek od papun » 11.01.2021 19:00
Proč by vnitro mělo rozkazovat krajům..... protože to není ministerstvo kultury. To si pak každý kraj bude dělat co chce, třeba si zruší poplachový plán, protože vymysleli něco lepšího? V tomto by měla být prostě jednota.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Petr Gajdošík » 11.01.2021 21:48
Já myslím, že tady je někde je zakopaný pes, protože "stát po dobrácích chce" je možná jen fikce. Celý systém JSDH je podle mě založen na dobrovolných jednotkách, kde jsou srdcaři, kteří udělají cokoliv je potřeba a nad nima HZS, který nás bere jako nutné zlo a zloděje čárek. I mezi HZS se najdou lidé, kterým je jasné, že bez JSDH by ten systém nefungoval, ale mám dojem, že jich ubývá, protože jsou za to v nemilosti u svých nadřízených.Michal -miw- Šafus píše: ↑10.01.2021 20:57Hovor - myslel jsem, že AMDS je všude. Ty vole, přece pokud stát po dobrácích chce, aby jezdili, má si je umět svolat. Zjevně to někde maj na háku a poraď si.
Proč by třeba nemohlo HZS vyvíjet jednotnou aplikaci, každý člen JPO by měl unikátní kód, který by si zadal do aplikace a hotovo? Proti SMS pochopitelně nic nemám, ale v poslední době to mají programátoři trochu komplikovanější.
JSDH Zlín-Kostelec
http://www.sdhkostelec.cz
http://www.sdhkostelec.cz
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti