Repas Tatry
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Re: Repas Tatry
Příspěvek od Michal Hylas » 21.09.2020 15:30
Anza Chlumec nad Cidlinou. Podle mne poctivá práce, ale občas se vloudí chybička. Nic hrozného, jen drobnost u nás.
-
Příspěvek od MSA » 21.09.2020 19:27
Nevim proc by byl problem ziskst cenovou nabidku. Zavolam panu Balasovi nebo Mareckovi z THT a vzdy nebyl v nicem problem. Samozrejme pokud si pouze zjistuji ceny, tak ceny jsou ve smes znamy na internetu.
HTS jsem videl osobne jednou a horsi repas nemela snad uz ani Zeka a to uz je co rict :-D
HTS jsem videl osobne jednou a horsi repas nemela snad uz ani Zeka a to uz je co rict :-D
-
Příspěvek od evolusn » 22.09.2020 07:51
Záleží o jak velký repas půjde a kolik máte finančnich prostředků. Anzu nebrat, už jsem osobně viděl několik kusů včetně naší a je to tragédie. Stále řešíme reklamace. Komet dříve dobrá práce, ale dnes už také tragédie. Kobit není špatný jen některé věci by mohli být lépe dotažené. Na mou otázku proč není zespodu zakrytá strojovna čerpadla jsem dostal odpověď, aby se to do budoucna dobře opravovalo. Nejlepší práce je asi skutečně od THT. Pokud bys to chtěl kompletně udělat počítej s cenou 3 mil..
-
Příspěvek od Roman Jarabica » 24.09.2020 12:48
KOMET velmi rychle reaguje na cokoliv. Máme od nich repas ... a funkčnost v pohodě. Kosmetickou chybku odstranili obratem a k naší spokojenosti. Spolupracujeme s nimi od repase každý rok - náhradní díly na obě naše CAS, držáky na dýchací techniku a podobně.
-
Příspěvek od Tomáš Augusta » 14.02.2023 11:34
Ahoj,máte někdo na Tatře 815 PR2 dodělány stabilizátory na zadní nápravy ?
Zajímalo by mě jak se změní jizdní vlastnosti auta.
Děkuji
Zajímalo by mě jak se změní jizdní vlastnosti auta.
Děkuji
-
Příspěvek od hasickarlos » 14.02.2023 19:08
Já mohu Komet taky doporučit, Loni jsme u nich nechali repasovat naší PHA a jsem celkem spokojen. Pár drobných nedostatků se našlo, ale to se nakonec nejspíš najde u každé individuální repase. Po dohodě odstraněno a po celou dobu bezproblémová domluva.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz