Odhlučnění motoru na Cas 706
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
Odhlučnění motoru na Cas 706
Příspěvek od Návštěvník » 13.02.2009 15:40
Zkoušeli jste někdo odhlučnit motor na cas 706 nalepením protihlukových desek na kryty motoru co jsou v kabině?Například tyto www.gumex.cz.
-
Re: Odhlučnění motoru na Cas 706
Příspěvek od barny.bour » 01.09.2020 11:54
Dobrý den. Já teď o tom přemýšlím, ale přesně - potřebuji pomoci s výběrem materiálu. Koukal jsem sem https://www.2din.cz/odhlucneni-kapota-a-motor/ a tak bych se chtěl zeptat jaký. Případně kdy se vyplatí investovat do toho dražšího a proč?
-
Příspěvek od Vašek Bus » 02.09.2020 07:32
Když jsem jezdil s Trambulínem tak se pod tu originální deku dávala ještě jedna deka a utlumilo to dost. A jezdil jsem s tím celý den. Je fakt že jsem měl krátkou boudu v té dlouhé to bude asi znít trochu jinak . Nevím podle mě to nebude mít velkou účinnost to by jsi musel tím materiálem asi podlepit i podlahu aby to " žralo" ten hluk od celého agregátu.
A obávám se že to by byla už dost drahá investice do takového auta. Hele díky celkové koncepci toho tam nikdy nebude takové ticho jako v moderních vozech s tím se musíte smířit já osobně bych asi energii a peníze a čas investoval do něčeho smysluplnějšího i třeba na tom Trambulínovy
A obávám se že to by byla už dost drahá investice do takového auta. Hele díky celkové koncepci toho tam nikdy nebude takové ticho jako v moderních vozech s tím se musíte smířit já osobně bych asi energii a peníze a čas investoval do něčeho smysluplnějšího i třeba na tom Trambulínovy
-
Příspěvek od Jara.hrabec » 02.09.2020 17:23
Nalepily sme na kryt koberec, přes to originál koženka a v kabině de slyšet každý slovo
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz