Boty Haix Fire Flash
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Boty Haix Fire Flash
Příspěvek od gamerzones » 13.08.2020 13:51
Zdravím, vyfasoval jsem zánovní haixy flashy.. Mám problém že uvnitř na patách jsou vydřené a ošuňtělé a chtěl bych aby ještě chvíli vydrželi.. dá se ta vnitřní vrstva nějak opravit nebo to je na koupi nových.. jde hlavně i o to že se mi dělají při každém nasazení a chození puchýře a není to 2x dobré. předem děkuji za odpovědi a rady jak jste si poradili
-
-
Re: Boty Haix Fire Flash
Příspěvek od rowan » 13.08.2020 19:58
O dvě čísla menší? To jako fakt? To snad nejde ne. Já teda každé boty kupuju, tak aby byla akorát (možná pohorky o 1/2 čísla větší.), každopádně to že to je Haix ještě neznamená, že bude každému dobře sedět. Chche to prostě najít botu která sedí. Na druhou stranu chápu, že u dobráků si těžko můžeš vybírat.
-
Příspěvek od rowan » 14.08.2020 21:54
No u nás třeba to bylo stylem tady máš a buď vďečný. A vím o spoustě jednotek, kde to nafasuješ a hotovo a pak se to ještě mnohdy dědí.
Navíc třeba i v rámci nákupu na dotaci se vybere nějaký model a koupí se X párů.
Netvrdím, že to je všude stejné. Ale rozhodně ne všude si můžou kluci vybírat.
Navíc třeba i v rámci nákupu na dotaci se vybere nějaký model a koupí se X párů.
Netvrdím, že to je všude stejné. Ale rozhodně ne všude si můžou kluci vybírat.
-
Příspěvek od MSA » 15.08.2020 05:35
To je klasicky styl alibismu, nez aby se vsichni poradili a vybralo se kvalitni vybaveni, tak se nakoupi to, co je hlavne na kramu a " oni to upotrebi" kdyz si clovek spocita, ze za 2 pary nekvalitnich bot jsou jedny Haixy co vydrzi treba 6-8 let. Bohuzel jsou velitele, co si nenechaji poradit a mysli si, ze tomu hrozne rozumi. Pak to dopadne porekadlem, "ze nejsme tak bohati, abychom kupovali levne veci." A vyhazuji se boty po 1 nebo 2 letech pri par vyjezdech za rok. V lepsim pripade se koupi vyvaveni, ktere pak lezi 5 let ve skladu, ale hlavne ze ho mame. :-D
-
Příspěvek od Tintin » 15.08.2020 06:40
A také existují lidé kteří kdybys je pustil do výzbrojny tak ti tam zrujnují účet:-) jo a taky jsou lidé kteří ušmajdají boty za pár let a někomu drží delší dobu a to jezdí stejně i stejný typ boty:-)
-
Příspěvek od MSA » 15.08.2020 13:00
Nevim no, ja ma boty 6 let a kdyz o ne pecuji tak jsou v krasnem stavu, sice maji jen 20 zasahu rocne, ale jde o to jak se k nim clovek chova. Haixy proste vydrzi fakt hodne, jen to vysvetlit vedeni je nadlidsky ukol :-D ale staci umet pocitat :-)
Zemany po 2 letech byly prakticky na vyhozeni jak se cele zbortily :-D
Zemany po 2 letech byly prakticky na vyhozeni jak se cele zbortily :-D
-
Příspěvek od tatra805 » 15.08.2020 23:21
A to jsem si léta myslel , jak jsme na tom špatně . Dědit boty by nás nenapadlo . U nás má každý svoje , a když odejdou , tak se prostě koupí nový . Samozřejmě nesmí to být po roce . Ale každý si pro ně dojde do obchodu a každý si je vyzkouší . No a s tou kvalitou je to jasný . Radši trochu dražší , ale kvalitnější .
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz