Ahoj,
Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s programem Kancelář pro obec (uživatel velitel JSDH) ? Používáte ho i přes to že existuje JSDH Portal ? Usnadní tento program reálně veliteli práci ? jde používat na různých PC po přihlášení ?
díky za odpovědi
Jakub
Kancelář pro obec
Ze života jednotky i sdružení...
-
Re: Kancelář pro obec
Příspěvek od Kuba_T » 17.05.2020 11:36
KPO jsem krátce používal. Uživatelské rozhraní mi přišlo strašně překombinované, při přístupu přes web bylo vše zdlouhavé. S příchodem portálu jsme přestali licenci prodlužovat.
Možná teď bude vše jinak. Za dobu, kterou to nepoužívám, bylo určitě dost nových aktualizací.
Možná teď bude vše jinak. Za dobu, kterou to nepoužívám, bylo určitě dost nových aktualizací.
-
Re: Kancelář pro obec
Příspěvek od Edison » 17.05.2020 12:57
Program stále používám. Dříve jsem v něm vedl i deníky a podobně to již vedu v PortAlle . A KPO stále používám na vedení a tisk odborné přípravy a tisk zdravotní dokumentace atd. Bohužel tyto věci v PortAlle ještě nejsou. V tom mi to hodně práci ulehčuje ale jde to i jinak to mít předvyplněné ve Wordu či Excelu. Záleží jestli máte na to platit ročně 1500. A ano přihlásit jde kdekoliv na internetu. U nás to používá i SDH.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz