Majáky
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Majáky
Příspěvek od Pav112 » 27.02.2020 20:15
Ahoj, jenom ze zajímavostí by mě zajimalo, proč se na nový auta nemontují kombinace červeno modré ? U policie a zzs registrují dost aut s touto barevnou kombinací. Připadlo mi, že právě hasiči tuhle změnu chtěli ale zatím si toho nějak nevšímám nebo je zase jinej trend? Tady na požárech maji nová auta pořád jen modré, na vyjímky teda.
-
Re: Majáky
Příspěvek od losbanditos » 28.02.2020 11:02
-
Příspěvek od Edison » 28.02.2020 15:54
Zadáno podle starého.
Ale je to supr u nás HZS taky asi přezulo staré auta protože dnes jsem to viděl v akci ráno za svítání sněžilo a bylo tak mlhavou trošku a červený maják šel vidět na dvakrát delší vzdálenost než modrý .
Ale je to supr u nás HZS taky asi přezulo staré auta protože dnes jsem to viděl v akci ráno za svítání sněžilo a bylo tak mlhavou trošku a červený maják šel vidět na dvakrát delší vzdálenost než modrý .
-
Příspěvek od Hornet » 28.02.2020 21:55
Objednáno ještě podle staré zadávací dokumentace.Pav112 píše: ↑27.02.2020 20:15Ahoj, jenom ze zajímavostí by mě zajimalo, proč se na nový auta nemontují kombinace červeno modré ? U policie a zzs registrují dost aut s touto barevnou kombinací. Připadlo mi, že právě hasiči tuhle změnu chtěli ale zatím si toho nějak nevšímám nebo je zase jinej trend? Tady na požárech maji nová auta pořád jen modré, na vyjímky teda.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz