Ahoj všem,
vlastníte někdo čerpadlo NIAGARA I od výrobce Ogniochron a dělali jste na něm servis? Nám přestala plovoučka sát ve vodorovné poloze, respektive saje, ale tlačí velice málo a hadice jde normálně nohou zašlápnout. Zvláštní je, pokud plovoučku na chvilku nakloníme, ihned začne tlačit normálně, ale za chvilku také vodu ztratí.
Nemáte někdo tip na dobrý servis, který by případně byl schopen provést kompletní servis čerpadla? Díky.
Čerpadlo NIAGARA I - servis
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Čerpadlo NIAGARA I - servis
Příspěvek od Michal » 08.12.2019 18:46
Ahoj, dělal jsem na stejné plovoučce servis cca 3 roky zpět, díly jsem koupil v Honda (zahradní technika atd ) a nevyšlo to nějak draho.
Měli jsme podobný problém a byl problém v jednom těsnění že motor přisával vzduch, udělali jsme proto kompletní rozborku.
Jinak komplet rozebrat, vyčistit, přetěsnit byla práce na dopoledne a stejný problém mi to vyřešilo a zvládne to každý kdo trochu rozumím motorům a není úplně nešikovný, není třeba žádný speciální servis.
Měli jsme podobný problém a byl problém v jednom těsnění že motor přisával vzduch, udělali jsme proto kompletní rozborku.
Jinak komplet rozebrat, vyčistit, přetěsnit byla práce na dopoledne a stejný problém mi to vyřešilo a zvládne to každý kdo trochu rozumím motorům a není úplně nešikovný, není třeba žádný speciální servis.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz