HASIČÁRNA...???
Chtěl bych se zeptat,když se jede směrem z UL od globusu na Teplice,tak v teplický ulici po pravý straně je jakýsi dvůr a na něm stojí has.avie s plachtou a na zemi ležela nástavba na CAS 32 T 148 neví o tom někdo něco,je to náká firma či SDH???
HASIČÁRNA...???
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Příspěvek od Jan Watzek » 12.05.2008 15:18
SDH Chabařovice
Za tou avií je barák s garážema a na něm je znak nápis jako kráva HASIČI CHABAŘOVICE... ...ještě tam poblíž je komín s čápama
Za tou avií je barák s garážema a na něm je znak nápis jako kráva HASIČI CHABAŘOVICE... ...ještě tam poblíž je komín s čápama
-
Příspěvek od Honza T. » 12.05.2008 15:20
HAsičárny
Mám na vás všechny dotaz. Sháním fotografie z různých hasičáren HZS jak interierů tak i exter... na mé stránky www.ohen.unas.cz. Našel by se někdo hodný kdo by mi fotografie poskytnul na web. Všem děkuju předem.
Napište mi na web.ohen@seznam.cz. Moc děkuju.
Mám na vás všechny dotaz. Sháním fotografie z různých hasičáren HZS jak interierů tak i exter... na mé stránky www.ohen.unas.cz. Našel by se někdo hodný kdo by mi fotografie poskytnul na web. Všem děkuju předem.
Napište mi na web.ohen@seznam.cz. Moc děkuju.
-
Příspěvek od Bosko Davídek » 09.10.2011 09:45
Jasně je to ono ja tam chdím do sobru maldých hasičů ta modrá avie je naše i s dvorkem pak je ten dům a tam máme CAS 24 nebo 5 Liaz 101čku a Tatru 148.nebojte tatra už je složená a jezdí ted jen probíhají upravy kabiny a noamontování nových sedaček
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz