Jistě že může. Služební funkcionář ti neschválí žádost o změnu služebního působiště/zařazení a neuděláš nic.
Leda to obejít výpovědí ke konci měsíce a novým přijetím do služebního poměru od prvního. To bys ale musel mít ten nový flek festovně pojištěný. Nebo se taky můžeš stavět na hlavu.
Volná místa
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
-
Příspěvek od Vlastimil Illner » 25.10.2013 10:34
též marně hledám po internetu HZSP kolem Prahy.Jediné co mi chybí je ještě C-čko :( a obvykle se sbory podniku neobtěžují ozvat s tím,že nepřijmou apod.
-
Příspěvek od DAVID HOMOLA » 25.10.2013 11:21
ahoj kolegové,
na internetu jsem narazil na volné místo u HZSP KOLÍN-DRASLOVKA.je to na funkci starší hasič.MYSLÍM ŽE TO BYLO NA STRÁNKÁCH ŮŘADU PRÁCE.
na internetu jsem narazil na volné místo u HZSP KOLÍN-DRASLOVKA.je to na funkci starší hasič.MYSLÍM ŽE TO BYLO NA STRÁNKÁCH ŮŘADU PRÁCE.
-
Příspěvek od Danko » 28.10.2013 14:17
kdysi jsem tam moc chtěl.....přišel nějaký osel (jmenoval se nějaký Radek John tuším) a nakonec mi přišel krásný dopis (mám ho snad schovaný dodnes), že vzhledem k osekávání personálu "mou" pozici již neplánují a ozvou se mi, jakmile ji znova budou mít k dispozici. Zdrcen, že hasič již nebudu, jsem si musel najít místo jako IT....paradoxně s trošku jiným platem (sedím na prdeli, riziko mi nehrozí....maximálně můžu vyhodit pojistky...když to porovnám s platem hasiče, který už večer domů přijít nemusí, je mi z toho tak nějak smutno... )....a abych si alespoň trošku srovnal hladinu adrenalinu, tak jsem v SDHáčku (stojí to sice za nic.....ale to už je holt život). Kurzy si platím ze svého, vybavení mám možná lepší, jak někteří profíci (ano....nezachráním tolik lidí, takže je to vybavení asi zbytečné).....Stát je dneska ten poslední zaměstnavatel, pod kterým bych chtěl dělat.......pro spoustu mladých kluků po škole je to ale určitě dobrá příležitost.
-
Re: Volná místa
Příspěvek od Roman Žilka » 28.10.2013 22:37
Co má HZSP Kolín společného se státem a s ministrem vnitra?
-
Re: Volná místa
Příspěvek od Jiří Šimák » 08.12.2018 19:24
Aktuálně volná místa u HZS Ústeckého kraje, ÚO Žatec stanice Bitozeves. Bereme hasiče a strojníky, výhodou je kurz a C popř. C+E. Kdo by eventuelně měl zájem nechť mne kontaktuje sdělím více info.
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz