šmejdi z SH ČMS A DALŠÍ VERZE MASKOVÁNÍ
Re: šmejdi z SH ČMS A DALŠÍ VERZE MASKOVÁNÍ
Příspěvek od Sobiho » 01.06.2018 08:57
Jinak včera jsem byl na krajském kole VZOHV v Litomyšli, a při rozhovoru s rozhodčím k nám přišel náctiletý divák a ptal se ohledně toho jak se dostat k hasičům atd. no a jedná otázka na vysoce postavenou funkci v HZS PAK zněla: a jak je to s řízením hasičských aut? Odpověď dostal, že vozidla hasičů může řídit od 18, ale s "modrýma majákama" může jezdit od 21 let. Myslím si, že jako odborník, by jste se měl objednat na HZS PAK a tam jim vysvětlit, jak to ve skutečnosti je a že nemluví pravdu, že je to jen od 21 a s kurzem strojníka (viz vaše předchozí tvrzení). myslím, že by jste měl přestat už šířit ty nesmysli a lži a ostatní by měli začít rozlišovat dobře skutečné rady od lží a nesmyslů....
Jak vidíte, jen v tomto threadu jsem Vám jasně prokázal 3 lži, bohužel všechny pramení z Vaší elementární neznalosti a neschopnosti rozlišovat pojmy a okolnosti, vazby a interakce.
Já jsem mluvil o ŠVZ HZS Zbiroh... zase utíkáte, že jste to pochopil jinak, vy vlastně chápete vše jinak... Jinak jsem rád, že na požárech v diskuzi nelze mazat jako na FB, kde jste smazal dalších x nesmyslů a lží, které Vám kolegové vysvětlili a poté co jste nechtěl být zase za pablba, tak jste to smazal...
Odkazy výše jsou jasné důkazy....
To Radek: Každý krom Kůdi se tom vyzná i ten čert a každý, když začne přemýšlet a hleda :-D
-
Příspěvek od Kůďa » 02.06.2018 12:29
- Martin Petržela
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin Petržela » 02.06.2018 16:49
Příspěvek od Sobiho » 04.06.2018 08:04
Těch lží tu bylo už několik, tohle je jedna z nich... On vlastně Kůďa lže i o lžích, kdy tvrdí, že lež netvrdil (že JSDH je spolek) a přitom tvrdil....
On Kůďa, když něco neví, tak si to vymyslí, selským rozumem vydedukuje blbost a tu prezentuje jako fakt. Stejně jako v tomto případě. Výsledkem toho je, kdo ho poslouchá, tak je uveden v omyl a je možné, že pak využije komerčních akcí (ÚHS) a místo toho, aby využil něco co je zdarma a tím může způsobit finanční škodu. Druhým efektem je, že pak díky těmto lžím není poptávka po kurzech zdarma (což někomu svědčí) a proto klesá počet těchto kurzů.
Tohle je efekt rad lháře Kůdi...
Uvádím znovu, již poněkolikáté kurzy v ŠVZ HZS Zbiroh, jsou pro členy dobrovolných jednotek zdarma, stejně jako ubytování a strava a dokonce ŠVZ zajišťuje i ubytování na noc před kurzem, pro ty co jedou z větší dálky.
Zde je jasný důkaz:
http://www.hzscr.cz/clanek/5-jsem-dobro ... trava.aspx
-
Příspěvek od Kůďa » 04.06.2018 11:31
- Anybody.
Příspěvek od Anybody. » 04.06.2018 11:56
Příspěvek od Sobiho » 04.06.2018 13:01
Díky za potvrzení ;-)
-
Příspěvek od Radek Vojík » 04.06.2018 13:13
Příspěvek od Sobiho » 04.06.2018 13:22
Opravdu už nechápete, že je zde x krát dokázána Vaše lež? Že melete blbosti, jste neznalý problematiky a že Vás kolegové mají stejně jako já za pablba (na FB, kde jste pak ty blbosti smazal... ), který mate neznalé kolegy v problematice? Uvádíte druhé v omyl a tím můžete způsobit přímou finanční škodu jednotkám? Proč to děláte?
Já naprosto nechápu vaší osobnost, jste usvědčený lhář, a pořád tu ospravedlňujete své prokázané lži, máte tu sílu po tom vše dávat někomu rady? Ač nejste velitel jednotky a nenesete žádnou odpovědnost? Melete hlouposti o historii JPO a nechápete činnost samosprávy. Opravdu jsem se setkal v životě s čímkoliv, ale vy jste naprosto nade vším, vy musíte být opravdová osobnost. Jen mne mrzí, že se může najít někdo, kdo Vám na ty Vaše blbosti, nesmysly a lži může skočit a že svým působením můžete ostatní uvést v omyl...
Příspěvek od Sobiho » 04.06.2018 13:25
Ahoj Radku,
už jsem to psal výše, Kůďa naprosto netuší co je ŠVZ HZS...
ÚHS rozhodně není zařízení ŠVZ HZS, ale pouze komerční projekt SH, kde se platí...
-
Příspěvek od Kůďa » 04.06.2018 15:37
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
POVOLÁNÍ DO KURZU
(odevzdáte v den nástupu do kurzu)
Titul, jméno, příjmení:
Datum narození: OEČ:
Pracoviště: Město Třebechovice pod Orebem, Město Třebechovice pod Orebem
Na základě Vaší přihlášky a v souladu s § 32 vyhlášky č. 247/2001 Sb., o organizaci a činnosti jednotek požární ochrany, ve znění vyhlášky č. 226/2005 Sb. a § 19 zákona č. 361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, ve znění zákona č. 530/2005 Sb.
Vás povolávám
do kurzu Vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel (VZOHV),
ve dnech 16. 9. 2013 až 20. 9. 2013.
V den zahájení kurzu se hlaste nejpozději do 8.00 hod. v místě výuky .
Výstroj:
- pracovní stejnokroj II,polobotky pro výuku na učebně, domácí obuv
- zásahový oděv , zásahová obuv a rukavice
- přilba se štítem
- respirátor
Pomůcky:
2 sešity A4, psací a kreslící potřeby
Spojení:
MHD Brno: tramvaj č. 8 ( od hlavního nádraží – směr Líšeň), na zastávce Novolíšeňská přestup na autobus č. 58. Vystoupit na zastávce Klicperova a vrátit se cca 200m po Trnkově ulici.
Za správnost: Elena Buříková Ředitel ŠVZ HZS ČR
plk. Ing. Ladislav Geleta v.r.
POTVRZENÍ
o splnění podmínek pro zařazení uchazeče do kurzu
Potvrzuji, že .................................................................................. ..........................................................
(titul, jméno , příjmení) (datum narození / OEČ)
absolvoval pravidelnou lékařskou prohlídku a splnil tak povinnost stanovenou pro zařazení do kurzu.
Jmenovaný splňuje i ostatní podmínky pro přijetí do kurzu stanovené služebním předpisem1.
...................................... ....................................................
Datum Podpis odpovědného vedoucího
razítko vysílající organizace
a v Záchranném útvaru HZS ČR.
-
Příspěvek od Samik » 04.06.2018 16:05
-
Příspěvek od Kůďa » 04.06.2018 16:40
-
Příspěvek od Radek Vojík » 04.06.2018 17:20
-
Příspěvek od Karel Dvořák » 04.06.2018 18:29
Ještě by si mohli zmínění diskutéři navzájem roztrhat občanky.
Jinak, pokud zde, na fóru, nebyl pan kancléř Sobotka, tak diskuse neměla tu patřičnou "šťávu".
Tedy, alespoň, dle mého mínění.
K. Dvořák
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Petr Gajdošík » 07.06.2018 00:28
https://zlinsky.denik.cz/z-regionu/hasi ... 80606.html
http://www.sdhkostelec.cz
-
Příspěvek od Radek Vojík » 07.06.2018 06:38
Text toho článku se mi zdá být v pořádku. Píše se v něm jen o činnostech SH ČMS. Ale ta fotka toho hasiče v zásahovém mi k závodům pro děti i dospělé od malých pohárových, regionálních akcí až po mistrovství republiky, akcím, které hasiči pořádají pro veřejnost nebo k oblasti prevence nějak nesedí. Za to ale nejspíše může Deník, ne SH ČMS.Petr Gajdošík píše: ↑07.06.2018 00:28Tak tady máme další díl nekonečného příběhu :-(
https://zlinsky.denik.cz/z-regionu/hasi ... 80606.html
Co z toho ale vyleze, je myslím víc než jasné... :-(
-
Příspěvek od Josef Černý ml. » 08.06.2018 17:00
mám v jednotce dva absolventy instruktor motorové pily z Brna, jeden 2016 a druhý 2017. V roce 2017 Zbiroh 4x obsluha motorových pil . Já sám 2017 kurz Taktického řízení BRN. Všechny kurzy v ŠVZ . Město to stálo pouze benzín do VeA .
-
Příspěvek od Kůďa » 09.06.2018 09:30
-
Příspěvek od Kůďa » 09.06.2018 09:31
Kůďa píše: ↑09.06.2018 09:30pro pana Černého. Chápu že jste to tak měli. Když mě pošlete adresu na e-mail, tak Vám pošlu kopie dokladů o hrazení stravy a ubytování při školení ve vyprošťování, které bylo pořádáno ŠVZ HZS Brno /shora zveřejněné přihláška/. Asi proto, že to nebylo v jejich areálu, ale bylo to jinde, tak se strava a ubytování muselo hradit. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Škola to ale přitom měla zahrnuto ve svém ročním plánu. To vím. Vidím, že asi budu muset do ŠVZ HZS Brno napsat, aby nás rozsekli, proč to tak bylo. Jinak nevím, proč mě nevěříte, nemám proč bych si vymýšlel. Ještě poznamenám, že ty kurzy byly od roku 2012do roku 2015.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky