O tom přesně mluvím ... získávají peníze na SVOJE zájmy a využívají k tomu CIZÍ čísla a statistiky ...Radek Vojík píše: ↑06.05.2018 17:24Penny Market pravděpodobně za nic nemůže, ten zřejmě jen otiskl to, co mu SH ČMS dodalo.Kuba_T píše: ↑06.05.2018 16:10Nemyslím si. Penny Market, byť jistě v dobré víře, otiskne něco takového. Lidé si přečtou, že část z utracených peněz půjde na hasiče, kteří zachraňují a bla bla bla ..... V dobré víře si produkt koupí s tím, že je to přece na hasiče ...Martin Petržela píše: ↑26.04.2018 07:00No já, to možná tak nevnímám, protože u nás žádný rozpor SDH - JSDH není, ale nejste, hoši, až trochu paranoidní?
Vyvstává tu otázka : kolik % z peněz, které tato akce vydělá, se skutečně k jednotkám dostane? Nebo si časem přečteme článek a nové osobáky pro KSH? Tohle už se mi vážně nelíbí ....
Na jednotky zřejmě nepůjde ani koruna, neboť příjemce takto vybraných peněz žádné jednotky nefinancuje. A klidně ať si KSH ty osobáky koupí. Protože peníze dostane SH ČMS, tak ať si v souladu s platnými předpisy a smlouvou s Penny Marketem určí, na co se peníze použijí.
Na tom všem nerozumím tomu, proč se Svaz Zahrádkářů Čech, Moravy a Slezska chlubí výsledky všech firem České republiky působících v zemědělství, když celá souvislost spočívá pouze v tom, že v některých z těchto firem je část členů toho svazu zaměstnána...
šmejdi z SH ČMS A DALŠÍ VERZE MASKOVÁNÍ
-
Re: šmejdi z SH ČMS A DALŠÍ VERZE MASKOVÁNÍ
Příspěvek od Kuba_T » 07.05.2018 10:51
-
Příspěvek od Kůďa » 08.05.2018 10:50
Tak jsem se díval do rejstříku spolků, ale žádnou organizaci pod názvem Svaz Zahrádkářů Čech, Moravy a Slezska jsem nenalezl. Můžete mě někdo poradit, kde bych sehnal jejich stanovy a jejich IČ a adresu. Rád bych jim daroval nějaké finanční prostředky.Kuba_T píše: ↑07.05.2018 10:51O tom přesně mluvím ... získávají peníze na SVOJE zájmy a využívají k tomu CIZÍ čísla a statistiky ...Radek Vojík píše: ↑06.05.2018 17:24Penny Market pravděpodobně za nic nemůže, ten zřejmě jen otiskl to, co mu SH ČMS dodalo.Kuba_T píše: ↑06.05.2018 16:10
Nemyslím si. Penny Market, byť jistě v dobré víře, otiskne něco takového. Lidé si přečtou, že část z utracených peněz půjde na hasiče, kteří zachraňují a bla bla bla ..... V dobré víře si produkt koupí s tím, že je to přece na hasiče ...
Vyvstává tu otázka : kolik % z peněz, které tato akce vydělá, se skutečně k jednotkám dostane? Nebo si časem přečteme článek a nové osobáky pro KSH? Tohle už se mi vážně nelíbí ....
Na jednotky zřejmě nepůjde ani koruna, neboť příjemce takto vybraných peněz žádné jednotky nefinancuje. A klidně ať si KSH ty osobáky koupí. Protože peníze dostane SH ČMS, tak ať si v souladu s platnými předpisy a smlouvou s Penny Marketem určí, na co se peníze použijí.
Na tom všem nerozumím tomu, proč se Svaz Zahrádkářů Čech, Moravy a Slezska chlubí výsledky všech firem České republiky působících v zemědělství, když celá souvislost spočívá pouze v tom, že v některých z těchto firem je část členů toho svazu zaměstnána...
- Anybody.
Příspěvek od Anybody. » 08.05.2018 11:12
Příspěvek od Sobiho » 09.05.2018 17:35
No alespoň tady to nemůže mazat jako na FB, kde po prokázání nesmyslnosti a hlouposti jeho tvrzení to zase chlapsky smazal...
Jinak Radku já používám tento příměr:
Jako by se sdružení hráčů Airsoftu chlubilo misemi AČR, jednalo za Aktivní zálohy,neb pár hráčů tam je a kecalo MO do toho čím vyzbrojit AČR apod. Ale ten zemědělský příměr je přesný...
Ať si jedou svoje, požární sport, děti, mládež, kulturu a hlavně ať nelžou a dále činnost JPO ať nechají na pokoji. V ten moment tu bude klid a pohoda, ale zdrojem tohoto sváru jsou právě Ti co lžou a uvádí druhé v omyl... Peníze ať si berou z příslušných položek a ne z položek určených pro IZS a JPO. A bude klid a pohoda...
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 09.05.2018 21:01
-
Příspěvek od Kůďa » 10.05.2018 10:57
-
Příspěvek od Radek Vojík » 10.05.2018 11:17
Na to jste přišli u piva sami nebo to přišlo oběžníkem z ústředí?vašák mirek píše: ↑09.05.2018 21:01Smutné je že tohle veškeré dělení SDH a JSDH mělo jeden veliký cíl který se nevydařil. Zlikvidovat dobrovolné hasiče jako takové. Naštěstí to státu nevyšlo. Celé to byl jen pokus nalít co nejvíc peněz do HZS. Obce a města se měli toho úkolu zajistit si JPO zaleknout a platit si zastupování z HZS. Dneska už to nikdo nepřizná, ale v době kdy první jednotky vznikaly se o tom mluvilo. A upřímně vadí mi míň když si polívčičku přihřejí ti z SH ČMS, což jsou dost často vysloužilí hasiči ,než nabubřelí politici a co je nejsmutnější že se hasiči sami nechávají od politiků kupovat. Zejména od jednoho kterému nemůžu přijít na jméno a jeho nadace krmené ze státní kasy.
-
Příspěvek od Petr-R » 10.05.2018 15:12
Ten příměr se zahrádkáři moc nesedí. Činnost zahrádkářů má docela dost společných bodů s činností agrofirem. Oproti tomu, reálná činnost SH ČMS a činnost jednotlivých JSDH nemají společného téměř nic. Teda kromě toho, že SH ČMS kecá do věcí, do kterých jim nic není, a přivlastňuje si zásluhy.
vašák mirek
To jste slyšel v agitačním středisku SH ČMS?
@Kůďa
Podle toho, co píšete, jste ten svaz zahrádkářů vůbec nepochopil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 11.05.2018 20:21
-
Příspěvek od Radek Vojík » 12.05.2018 09:07
Nejvíce se mi líbí ta část pověsti, jak se nebozí starostové obcí zčistajasna v roce cca 1994 zalekli odpovědnosti, kterou mají ze zákona minimálně od roku 1950...vašák mirek píše: ↑11.05.2018 20:21Svého času s tím přišel bývalý starosta obce. Právě z jednání s HZS ohledně jednotek zejména v menších obcích, že by bylo nejlepší se nechat zastupovat HZS. A Taky vím že tady v okolí v té době zaniklo dost SDH právě z toho důvodu že se starostové obcí zalekli odpovědnosti. Pak se to postupem doby změnilo a jednotky vznikly. Nevím kdo v tom vidí agitaci SH ČMS. A taky píšu že dnes už to nikdo nepřizná, zejména pokud dobráci jsou v kurzu a nechají se na nich nasbírat body a to zejména v politice. A to je věc která mi sakra vadí. Bohužel sami hasiči se k tomu mnohdy propůjčují vědomě.
Jestli to spíš nebude o tom, že vyčůraní starostové obcí v tom vytváření společných jednotek neviděli možné snížení výdajů z obecního rozpočtu. Následně pak při prvním větším průšvihu zjistili, že jedna JPO V je na 2 - 3 obce opravdu málo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 12.05.2018 23:31
-
Příspěvek od Kůďa » 13.05.2018 09:57
-
Příspěvek od Radek Vojík » 13.05.2018 13:48
Příspěvek od Sobiho » 14.05.2018 13:37
Co je trapné? Že jste lhář a tvrdíte, např. že vozidla JPO může řídit jenom strojník od 21 let? Že JSDH je zapsaný spolek? Že jste prováděli přímou srdeční masáž? Vaše lži jsou již urbariálními legendami.Kůďa píše: ↑10.05.2018 10:57Už to je trapné pane Sobiho. Stále to stejné a nic jste doteď nevyřešil a nevyřešíte. Jen dokážete být vulgární a stále někoho napadat /a nejenom mě/. Smiřte se s tím, že lidé s Vámi nemusí souhlasit. Na ten svaz zahrádkářů Čech, Moravy a Slezska jsem se dotazoval záměrně, protože vím že nic takového neexistuje. A čekal jsem na reakci. Ani nevíte, jakou mám z toho radost, že jste se zase ozval. Ještě jeden postřeh - někdo chce někomu něco vnutit a zavést to, co se pokusil zavést jinde, ale tam se mu to nepovedlo a většina zůstala pod SH ČMS. Už opravdu nemám, co bych k Vaší osobě dodal. Ostatní si udělají nebo udělali úsudek o Vás sami.
Své lži a nesmysly na FB mažete, aby nebyly důkazy a tvrdíte že Vám lidé z HZS píšou proč se mnou diskutujete a dávají Vám podporu. Můžete zveřejnit jméno oněch osob? Naopak já vnímám osoby z HZS že mají přesně opačný postoj...
Na FB jsem se zeptal co ten pablb psal a vyhrožoval jste mi trestním oznámením na PČR... zase lžete, žádné nebylo, naopak, těším se na to, mám příslib od spousty kolegů co potvrdí mojí obhajobu. Zase lžete, zase mažete?
Ano možná si myslíte na pěknou funkci v SH, ale faktem je, že neustále prokazujete svojí hloupost a neznalost, šíříte lži a vyhrožujete, melete blbosti, je prokazatelná... Tak mě udejte! Já se budu hájit a nebojím se toho, Vaše lhaní jsem schopen prokázat... A i přes toto vše máte tady odvahu radit a moralizovat?
-
Příspěvek od Kůďa » 16.05.2018 16:57
Atd. atd. Takže to není lež pane Sobího. Když tak tak to bylo prezentováno jen na půl. I když jízda s hasičským vozidlem které je v IZS a má v TP napsaný modrý maják, je prezentace jenom Vaše a pár lidí s Vámi. Nikde k tomuto oficiální výklad k uvedenému shora uvedenému §§ není. A pokud k tomu není nějaký doplněk k zákonu, tak jako by to neplatilo, protože zákon je jeden. Holt nejhorší srážka je s .........., Hulvátstvím oplýváte na jedničku, to už víme. ostatním se omlouvám, protože na p. Sobího jsem nechtěl reagovat, ale musel jsem i když vím jako ostatní, že to nemá smysl.
-
Příspěvek od Civilizátor » 16.05.2018 18:01
-
Příspěvek od Kůďa » 16.05.2018 22:58
(1) Fyzická osoba se dopustí přestupku ....... c) úmyslně naruší občanské soužití....... 4. se vůči jinému dopustí jiného hrubého jednání. ......... (4) Za přestupek lze uložit pokutu do
b) 20000 Kč, jde-li o přestupek podle odstavce 1 písm. b) nebo c), odstavce 2 písm. b) nebo odstavce 3.
Za 32 let služby jsem už něco zažil a vy mě za to pane Sobího nestojíte, tomu věřte /takže jak jste uváděl že 20 let, tak to byla od vás nepřesnost.
A k té funkci na SH. Tak jste pozadu, tam už jsem byl a seděl jsem ve výboru OSH a z časových důvodů jsem to musel zanechat. Se mnou tam byli třeba příslušníci z HZS a chodil tam a chodí stále i náš ředitel HZS. Kluci z HZS co tam se mnou byli, tak už místo velitelů družstev dělají velitele čet a zase nás teď školí jako velitele jednotek. Cestou SH ČMS jsem se vzdělával a udělal si univerzitu 3.věku na VŠ báňské-FBI v Ostravě a vyučoval mě děkan doc. Miloš Kvarčák Csc, což je uznávaná kapacita a ledasco nás naučil. Toto může být i pro členy JSDH přínos ve výuce a né, jak se kdokoliv mylně domnívá, že to je k ničemu. Hauk, končím a ostatním se ještě jednou omlouvám.
-
Příspěvek od OndrejC » 17.05.2018 10:54
Pan Kůďa i pan Sobiho se evidentně hledali, až se našli. V tomto ohledu si mohou v klidu podat ruce.
-
Příspěvek od Civilizátor » 17.05.2018 16:40
Akorát, že jeden své příspěvky zakládá na faktech a druhý na pocitech a dojmech, to druhé je ovšem dost nebezpečné.
-
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz