Potvrzení dobrovolného hasiče
Nejen hasičinou je hasič živ, pojďte se zasmát :-)
-
Potvrzení dobrovolného hasiče
Příspěvek od Dominik Mušzyňský » 14.12.2010 16:00
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli někdo nema prázdné potvrzení že je učastníkem sborz dobrovolních hasiču. Děkuji moc
-
-
Příspěvek od Tomáš Otčenášek » 16.12.2010 12:55
Ale v pripade zajmu jeden nejmenovany pan nabizel na aukru superluxusni potvrzeni dobrovolneho hasice, tusim neco ve stylu policejni placky
-
Příspěvek od Firecatwoman » 17.12.2010 06:40
A na co to potvrzení potřebuješ? To by mě strašně zajímalo. O tom jsem v životě neslyšela, že by někdo chtěl potrvzení, že je členem SDH ....
-
Příspěvek od J. Odrazil » 17.12.2010 07:55
Přesně! I mě by zajímalo k čemu je takové potvrzení potřeba. A ještě, když tazatel píše o potvrzení že je "účastníkem" sboru dobr. hasičů, ne členem.
Já sám jsem členem již "nějaký ten pátek", ale žádné potvrzení jsem nikdy nepotřeboval. Jen v případě zaplacení člen. příspěvků mi do průkazky člena dá pokladník razítko.
J. Odrazil
Já sám jsem členem již "nějaký ten pátek", ale žádné potvrzení jsem nikdy nepotřeboval. Jen v případě zaplacení člen. příspěvků mi do průkazky člena dá pokladník razítko.
J. Odrazil
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal Bareš » 17.12.2010 09:12
Možná je ten důvod jiný, ale poslední dobou jsem párkrát narazil na podobný příspěvek:
Nemůžete mi poradit jak se stát dobrovolným hasičem? Nemůžu dělat dobrovolného hasiče někde u vás? Nechci být aktivním členem, i tak toho máme dost, pomáháme jinde. Jde mi jen o levné volání přes Hermod.
Nemůžete mi poradit jak se stát dobrovolným hasičem? Nemůžu dělat dobrovolného hasiče někde u vás? Nechci být aktivním členem, i tak toho máme dost, pomáháme jinde. Jde mi jen o levné volání přes Hermod.
Rescueinfo o.s. sdružení na ochranu obyvatel
http://www.rescueinfo.org
http://www.rescueinfo.org
-
Příspěvek od Dominik Mušzyňský » 06.01.2011 19:56
Je to kvůli tomu že se chci dostat na střední školu požarního technika a to potvrzení by mi přidalo hodně bodu k přijetí. pry to potvrzeni je ve formatu A4 a jsou na něm nějake základní informace a razítko. děkuji za odpovědi
-
Příspěvek od Tomáš Otčenášek » 06.01.2011 20:30
V tom pripade je to jednoduche, napisu si ve wordu Potvrzeni
Potvzruji timto, ze Dominik Mušzyňský, nar. xx.yy.zzzz je zaregistrovan u SDH xyz od roku zzzz dosud. V xyz datum, Jmeno Prijmeni, pokladni sboru (ten by mel mit na starosti matriku clenu). Poslu mu to mailem, at to vytiskne na hlavickovy papir sboru, podepise a orazi, hotovo.
Potvzruji timto, ze Dominik Mušzyňský, nar. xx.yy.zzzz je zaregistrovan u SDH xyz od roku zzzz dosud. V xyz datum, Jmeno Prijmeni, pokladni sboru (ten by mel mit na starosti matriku clenu). Poslu mu to mailem, at to vytiskne na hlavickovy papir sboru, podepise a orazi, hotovo.
-
Příspěvek od Dominik Mušzyňský » 19.01.2011 18:29
ne ta škola je v Karviné a ten obor se jmenuje Strojník požarní techniky .Je to SŠ tak tam chcu jít
-
-
Příspěvek od haaaasa » 19.01.2011 19:43
23-45-M/003 Strojník požární techniky
Čtyřletý obor připravuje žáky pro výkon středních řídících a technických funkcí v Hasičském záchranném sboru ČR, HZS podniků. Dále pro službu, k jejímuž provozování je nezbytná požární ochrana, která je zaměřena na strojní službu jednotek požární ochrany v organizačním a operativním řízení. Součástí vzdělání je získání řidičského průkazu sk.B+C.
V průběhu studia studenti vykonávají nástupní kurz na Odborném učilišti MV PO ve Frýdku - Místku. Po úspěšném absolvování studia a nástupu na útvary PO získají potvrzení o absolvování kurzu strojníka PO. Také absolvují základní výcvik hasiče v lezecké technice a v ovládání zásad první pomoci. Absolventi najdou uplatnění nejenom u profesionálních útvarů PO, ale i v podnikových útvarech, případně na úsecích BOZP a ve sféře automobilového průmyslu.
Čtyřletý obor připravuje žáky pro výkon středních řídících a technických funkcí v Hasičském záchranném sboru ČR, HZS podniků. Dále pro službu, k jejímuž provozování je nezbytná požární ochrana, která je zaměřena na strojní službu jednotek požární ochrany v organizačním a operativním řízení. Součástí vzdělání je získání řidičského průkazu sk.B+C.
V průběhu studia studenti vykonávají nástupní kurz na Odborném učilišti MV PO ve Frýdku - Místku. Po úspěšném absolvování studia a nástupu na útvary PO získají potvrzení o absolvování kurzu strojníka PO. Také absolvují základní výcvik hasiče v lezecké technice a v ovládání zásad první pomoci. Absolventi najdou uplatnění nejenom u profesionálních útvarů PO, ale i v podnikových útvarech, případně na úsecích BOZP a ve sféře automobilového průmyslu.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky