Zdravím,
mám na vás prosbu, nemáte někdo uživatelskou příručku k vozidlové radiostanici Mototrbo DM 4600 v českém jazyce?
Děkuji
Radiostanice MOTOTRBO DM 4600
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Re: Radiostanice MOTOTRBO DM 4600
Příspěvek od Matěj Zrucký » 10.12.2017 15:24
Asi jo..zítra se podivam na hasicarně
-
Příspěvek od spojstroj » 12.12.2017 09:27
Ahoj,
Krom manuálu také záleží, jak máte RDST naprogramovanou, pod tlačítka se dají dát různé funkce např. odesílání statusů, scan.... obraťte se na toho kdo vám ji nastavoval.
Krom manuálu také záleží, jak máte RDST naprogramovanou, pod tlačítka se dají dát různé funkce např. odesílání statusů, scan.... obraťte se na toho kdo vám ji nastavoval.
-
Příspěvek od Dava M. » 14.12.2017 01:14
Ahoj,
s funkcemi při provozu jsme seznámeni, jde mi pouze o nastavení výchozího kanálu při zapnutí (místo kanálu X chci nastavit kanál Y).. Doufal jsem, že to jde nastavit jednoduchou kombinací tlačítek. Ale jak píšeš, nejrychlejší cesta bude se obrátit na toho člověka co nám ji programoval.
Díky za tip.
-
Příspěvek od spojstroj » 15.12.2017 12:21
Ahoj,
Ještě doplním že existuje možnost naprogramovat radiostanici tak, že se zapne na naposledy používaném kanále, tj. na kanále který máte nastavený při vypnutí RDST. Záleží co vám víc vyhovuje.
Ještě doplním že existuje možnost naprogramovat radiostanici tak, že se zapne na naposledy používaném kanále, tj. na kanále který máte nastavený při vypnutí RDST. Záleží co vám víc vyhovuje.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz