Zdravím všechny.
Chtěl bych poprosit o radu. Plánujeme nějaký dvoudenní výlet pro naše členy a jejich partnery (cca 35 lidí) "za odměnu" za celoroční činnost. Klasika je vinný sklípek, ale nevim nevim, jsme spíš pivaři. Neměl by někdo typ nebo nějakou zkušenost s podobným výletem?
Předem děkuji za odpovědi.
výlet
Ze života jednotky i sdružení...
- czechfireman
-
-
Re: výlet
Příspěvek od Martin JMK » 24.07.2017 15:28
Asi hlavně záleží odkud jste. My jezdíme pravidelně jednou ročně do vinneho sklípku autobusem cca na 6 hodin. Přemýšleli jsme o pivovaru v Dalešicích, ale vyšlo by to o hodně více finančně. O ubytování ani nemluvím.
- Pavel Havelka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Pavel Havelka » 24.07.2017 15:37
No a co pivovar v Plzni, tam se mi to dost líbilo a člověk teprve tam dostane představu o tom co je pivovar :-D, Dalešice jsou od nás kousek a mohu taky jen doporučit - dokonce tam jde domluvit ubytování přímo v areálu tuším.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 24.07.2017 16:54
Pivovar Velké Popovice. Tedy Kozel. Úžasná prohlídka pivovaru se školou čepování a po té posezení se žranicí v pivovarské hospodě. Kozlovně. Jedna osoba cca 600Kč . Hasiče tam mají obzvlášť rádi.
-
Příspěvek od Lída » 26.07.2017 13:26
Potvrzuji pivovar v Popovicích. Dále vím že podobné akce jezdí do Dětěnic, ale to já osobně nemusím - upozorňují sice i sami na "dobový humor", ale za mě vocaď pocaď. Vulgárnější oslovování přežiju, ale zesměšňování ne - a to se to netýkalo mě, ale jiných lidí. Ať už narážek na vzhled/věk/postavu či spoutání a držení na stole/v kleci. Okolí se sice baví, dotyční už tolik ne.
Jinak TEPfaktor, ten by šel s těmi Popovicemi i spojit, pokud neplánujete přímo Moravu :)
Jinak TEPfaktor, ten by šel s těmi Popovicemi i spojit, pokud neplánujete přímo Moravu :)
-
Příspěvek od Xpajik » 31.07.2017 12:45
Já jsem organizoval pro naše členy výlet v roce 2013 do Plzně a mohu doporučit. Bylo to sice plánováno na jeden den, ale pro případnou inspiraci i pro ostatní. Součástí výletu byla návštěva Pivovarského muzea, Plzeňského historického podzemí, pivovaru Pilsner a po té tříhodinová konzumace stylu sněz a vypij co můžeš v restauraci Na Spilce a nějaká ta procházka po náměstí. Do muzea a podzemí se vejde jen omezený počet lidí, ale jelikož obě prohlídky trvají přibližně stejně dlouho, tak se nechá skupina rozdělit a jedna pujde do podzemí a druhá do muzea a pak se prohodí. V pivovaru je to už jedno tam se vejde autobus a to jak obrazně tak i reálně, protože se nechá parkovat přímo v areálu pivovaru.
- czechfireman
Příspěvek od czechfireman » 01.08.2017 07:58
Díky všem za odpovědi. V Plzni v pivovaru už jsme byli. Spojili sme to s Tatrováním ve Zbirohu a je to ideální jednodenní výlet. Myslel sem, jestli někdo nemá zkušenosti s jiným výletem ale díky, budeme dál hledat.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz