Doteď jsem si myslel, že jsem zahrádkář. No nic, podám přihlášku ke včelařům... Zase se tu musí někdo trefovat...Sluníčko sedmitečné píše: ↑05.07.2017 21:57Tak ono kdybyste ty návrhy nebrali od včelařského spolku SH ČMS
Když hasič dělá ostudu.
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
Re: Když hasič dělá ostudu.
Příspěvek od Český zahrádkář » 06.07.2017 11:27
-
Příspěvek od Kůďa » 06.07.2017 17:01
Pro Sobiho : a co si myslíš že bylo toto - podle mě to byl stejný podvod, akorát jeden chtěl být zaměstnán a druhý chtěl být slavný. Jiný rozdíl v tom nebyl. Bohužel v každé společnosti se najde nějaký blbec, který něco pose.e. Mě to také mrzí, ale bohužel, takový je život. Já třeba znal příslušníka HZS, který, aby mohl sloužit dál u HZS a nesplňoval požadované vzdělání, tak padělal maturitní osvědčení, po čase na to bylo upozorněno i vedení HZS a vědělo o tom i mnoho mnoho dalších lidí a nic se s tím nedělo. A vidíš, nikdo neodsuzoval příslušníky HZS a aby je zatracoval, jako ty dobrovolné hasiče. A vím, že obdobně takovýchto podvodů s maturitním vysvědčením bylo několik. Řešila to i policie. A myslíš, že toto podvod nebyl. Nebo bývalý zaměstnanec SPO /nyní HZS/ před několikati lety /cca před 15 lety zabil sekerou svojí rodinu-manželku, dceru a na druhou čekal a ta naštěstí utekla. Nebo jeden příslušník HZS řešil za syna dluhy, vzal legálně drženou zbraň a vyhrožovasl s ní těm kamarádům svého syna. Já ho viděl, když jejn vedli v poutech k soudci a šel na vazbu. A takových případů je mnoho a snad někdo zatracuje příslušníky HZS. Také ne. Prostě byl to exces jednoho z mnoha. Tak už se Sobi prober. Kde žiješ.
-
Příspěvek od madcat1 » 06.07.2017 23:56
Kůďo, vem si Sobiho domu a rozbijte si tam navzájem držku, nebo roztrhejte občanky. Ale už mě fakt irituje, že při vašich dokola se opakujících přestřelkách ohledně nějakého občanského sdružení tady kydáte špínu na všechny strany.
To, že znáš mraky lidí, kteří lžou, kradou podváděj ještě neznamená, že to je normální.....
Opět zase debata o ...., místo toho, aby se tady člověk dozvěděl něco přínosného, tak se snažíte překonat Ovčáčka nebo Blesk, fakt s tim jděte už někam, nebo si posílejte soukromé maily.... to jsem zase chitil nerva ach jo
To, že znáš mraky lidí, kteří lžou, kradou podváděj ještě neznamená, že to je normální.....
Opět zase debata o ...., místo toho, aby se tady člověk dozvěděl něco přínosného, tak se snažíte překonat Ovčáčka nebo Blesk, fakt s tim jděte už někam, nebo si posílejte soukromé maily.... to jsem zase chitil nerva ach jo
-
Příspěvek od Kůďa » 07.07.2017 20:25
Děkuji za výstižnou odpověď. Je zajímavé, že takovoutou odpověď Madcalt1 nanapsal i na příspěvky pana Sobiho. Pak jsem nemusel třeba reagovat. Opravdu nic jiného jsem na mojí odpověď nečekal. Dobrovolní hasiči jsou na odstřel a asi ten největší povl ve společnosti podle některých příspěvků. Ale že tam jsou i dobří lidé, to málokdo chce slyšet. Ale bohužel. dobrovolní hasiči mají v naší zemi ještě pořád dobrou prestiž ve společnosti u široké veřejnosti.
-
Příspěvek od madcat1 » 07.07.2017 21:07
Takže odpovědi pro Kůďu:
1) Na Sobiho nereaguju, protože do toho sporu nezatahuje HZS.
2) Dobrovolní hasiči jsou na odstřel kvůli svejm vlastním sporům o to kdo je a neni hasič JSDHO x SDH.
3) Pokud si to přečteš ještě jednou, tak né tebe, ale vás oba posílám někam do pryč, aby jste si to vyřešili mezi sebou a touhle nekonečnou žabomyší válkou tady nekazili vzduch
Co se mojí osoby, tak zkušenost s SDH, SH ČMS více méně nemám, takže nemohu soudit. S klukama/slečnama z JSDHO se potkávám relativně často buď u zásahu, nebo při školení a vůči nim tady nepadlo křivé slovo, takže nevím z čeho vycházejí tvoje žalozpěvy k odstřelu dobráků...
1) Na Sobiho nereaguju, protože do toho sporu nezatahuje HZS.
2) Dobrovolní hasiči jsou na odstřel kvůli svejm vlastním sporům o to kdo je a neni hasič JSDHO x SDH.
3) Pokud si to přečteš ještě jednou, tak né tebe, ale vás oba posílám někam do pryč, aby jste si to vyřešili mezi sebou a touhle nekonečnou žabomyší válkou tady nekazili vzduch
Co se mojí osoby, tak zkušenost s SDH, SH ČMS více méně nemám, takže nemohu soudit. S klukama/slečnama z JSDHO se potkávám relativně často buď u zásahu, nebo při školení a vůči nim tady nepadlo křivé slovo, takže nevím z čeho vycházejí tvoje žalozpěvy k odstřelu dobráků...
-
Příspěvek od Kůďa » 08.07.2017 08:12
To nemá smysl, když někdo čte jenom to, co chce. Hasič dělá ostudu si myslím že to není rozděleno. Hasič je jak dobrovolný, tak profesionální. Oba nosí hasičskou uniformou. Toť asi vše, co jsem k Vašemu příspěvku uvést. Právě proto, že dělám do hasičiny více jak 30 let nezmění můj názor na věc. Tyto reakce na SDH je novodobý fenomén, který nikdy před tím nebyl. Štvavá propaganda je od těch dob, co se začalo investovat do SDH jako spolku, tak i do JSDH.
Příspěvek od Sobiho » 10.07.2017 13:27
To Madcat1: pochopil jsem. I když občas nesouhlasím s rozhodnutím operačního, respektuji nadřízenost (ne nadřazenost). Kluků z HZS si Vážím a myslím si že nám spolupráce funguje. Ano pochopil jsem, že je to na nás oba.... a zakončím to jen výrazem: Sorry, ale já s nimi osobní zkušenost mám.
To Kůďa: je to asi po 12té v řadě, kdy jsi nepochopil o čem se tu bavíme a už iXkrát jsem tě na to upozorňoval. Jestli jsi u hasičů 30 let doufám že s tvým analytickým myšlením a chápáním psaného textu nemáš řídící funkci. Nejde o to, že by jsi měl na věc jiný názor, ale po dvanácté naprosto netušíš o čem se píše a naprosto jsi nepochopil onen příspěvek...
To Karel Nývlt: vzbudil jste u mne jiskřičku naděje :-) Děkuji a vážím si Vás za věcnou diskuzi.
To Kůďa: je to asi po 12té v řadě, kdy jsi nepochopil o čem se tu bavíme a už iXkrát jsem tě na to upozorňoval. Jestli jsi u hasičů 30 let doufám že s tvým analytickým myšlením a chápáním psaného textu nemáš řídící funkci. Nejde o to, že by jsi měl na věc jiný názor, ale po dvanácté naprosto netušíš o čem se píše a naprosto jsi nepochopil onen příspěvek...
To Karel Nývlt: vzbudil jste u mne jiskřičku naděje :-) Děkuji a vážím si Vás za věcnou diskuzi.
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz