Alkohol
-
Re: Alkohol
Příspěvek od kuba_74 » 12.06.2017 12:37
abych předešel Vašim dotazům, tak se stručně představím. Jsem u SH ČMS velmi krátce (nebudu s Vámi polemizovat SIAŘ apod.), zároveň však nejsem dvacetiletý kluk. S "dobráky" po celé republice mám díky práci bohaté a letité zkušenosti a to ze všech koutů republiky. Vždy do byla parta dobrých lidí, která měla úroveň.
Z Vašich příspěvků (nejen v tomto vlákně), jsem nabyl dojmu, že vše až moc "žerete" a nejvíce Vás baví poučovat a zesměšňovat ostatní. Proč se v posledním příspěvku tážete na výše uvedené otázky je snad jasné. Cítíte se snad ve vašem profesním životě nedoceněn, že máte potřebu si tady honit triko ? Pokud ano, zapracujte na sobě....ono to půjde :-)
Aby nedošlo k mýlce....práce členů HZS i si vážím a to bez ironie. Ale znevažovat "dobráky" ? To může jen člověk chabé mysli. Například u nás, když je potřeba, jdou pomoct jedni a ti samí a světě div se, jsou to "dobráci" - je úplně jedno o co se jedná. Takže napsat "U Vás je to chlast, párek a požární sport, to je pro Vás hasičina" - to je hulvátství.
V každém městě, či obci plní hasiči i společenskou roli, jak už bylo psáno v mnoha příspěvcích výše. Snad každý Vám tu napsal, že plazit se po zemi ve stejnokroji je špatně. Tak o čem je řeč dále ? Omlouvám se za svou přímočarost, ale jinak to nejde. Poslední dobou jsem alergický na internetové "hrdiny", kteří v reálu sklopí zrak a odejdou.
Jakub Exner
Křížlice
Příspěvek od Sobiho » 12.06.2017 12:50
Z Vaší reakce podle mne naprosto nechápete a netušíte rozdíl mezi SDH a JSDH a o tom to celé je...
Příspěvek od Sobiho » 12.06.2017 13:19
Jinak děkuji :-D konečně někdo kdo vtipně zareagoval na poznámku pod čarou :-D
-
Příspěvek od Čestmír » 12.06.2017 13:20
-
Příspěvek od Marek Bulva » 12.06.2017 14:22
-
Příspěvek od Zachy » 12.06.2017 14:36
Když si tak čtu článek a mnoho dalšího materiálu k Hasičským slavnostem v Litoměřicích...
https://www.pozary.cz/clanek/2447-hasic ... ky-hasicu/
Neměly by ty slavnosti být také oddělené (zásahové/spolkové)? Proč se HZS účastní této spolkové aktivity, když je to úplně něco jiného - odděleného?
Fórum už zde čtu dlouho a nyní jsem již musel reagovat. Když to někde společně NEKLAPE, tak přece není nutné pošpiňovat tam kde to funguje. Je to závist, zloba, či co? Co třeba trochu tolerantnosti.
Jsou místa kde společná spolupráce funguje a kde nefunguje. Tak to prostě je.
Pro představení:
- člen JSDHO kat. V (SČK; CAS, DA; pr. 20 výjezdů rok), V40, S16, TCH16, NDT
- člen výboru SDH, útoky běháme v PS a zásahové obuvi, pivo a párek si také rád dám. :)
Na obci je vše řádně „papírově” oddělené. Když přijedeme k fotbalistům na dětský den, jsou mezi námi jak členové JSDHO, tak členové SDH. Vše si řádně papírově v JSDHO oddělím, ale veřejnost nebudu otravovat tím kdo je ve výjezdu a kdo ne. U nás na vsi jsme prostě „jedni HASIČI”. Tak nám to neber a nezáviď.
Koukal jsem na Vaše (Tvoje) příspěvky a nikde jsem nenašel tvoje představení, zařazení, atd.. (Jak chceš po kolegovi z OSH PZ). PS: Google nepomohl...
Omlouvám se na češtinářský projev, prostě to není moje silná stránka (pro ty co mají potřebu v tomto směru upozorňovat)
Příspěvek od Sobiho » 12.06.2017 14:57
Zpusobilost: V,S,NDT,TCH,TOOB (Vše ŠVZ HZS)+FR (ZZS PAK)
Zdravotní zpusobilost platná :-) Výjezdy za poslední měsíc 6 (byl jsem 14 dni na OČR).
Zároveň funguji v OS jako statutar a druhé zakládame, pořádáme 4 sdružené vycviky jednotek, z toho jeden v průmyslovém areálu, kde jsou jednotky napříč ČR (letos max.12)
Odpovídám protože jsi se ptal.
- Martin Petržela
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin Petržela » 12.06.2017 20:17
Začínal si od píky jako mladý hasič, nebo jsi ve 20-30-ti letech prozřel a vydal se zachraňovat svět (i svými moudry)?
-
Příspěvek od hasickarlos » 12.06.2017 22:40
-
Příspěvek od hasickarlos » 12.06.2017 23:39
-
Příspěvek od felley » 12.06.2017 23:41
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin Kopecký » 12.06.2017 23:52
Není to náhodou pan Sobiho? Ten alkohol tam určitě jen někdo odložil... Ale i tak, přiblížit se v PS I na méně jak metr k půllitru piva, no no no.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin Kopecký » 13.06.2017 00:06
http://paulinova.rajce.idnes.cz/Mimorad ... 0_6581.jpg
Ja myslím, ze pro Sobiho znamená hasičina pouze zabijačky, chlast, protože pokud se kouknu na fotografie sboru, kde je starostou, tak nic jiného nevidím. Ale tak no, už má skoro rok kurz NDT, tak je to určitě ten pravý hasič.
Příspěvek od Sobiho » 13.06.2017 08:18
A fotografie? Není to oficiální prezentace a vždyť jsou v civilu... Je to akce SDH a nikoli akce JSDH, je to akce občanského sdružení, proto důrazně rozlišuji SDH a JSDH. Ano SDH je o něčem jiném, můžeš sem dá klidně fotky ze schůze rybářů, zahrádkářů a nebo kynologického klubu chovatelů BO a bude to mít úplně stejnou váhu.
A ne není to můj škopek, to je asi toho kdo u toho stolu sedí... Můj je ten Birell co je v láhvi s modrým vrškem, na stole je vidět.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Martin Kopecký » 13.06.2017 09:01
A řekl bych, že to oficiální prezentace je, když je to vystavené na stránkách vaší obce...
Ale tak jasně, SH ČMS - SDH Žlebské Chvalovice = ovar, pivo, tvrdej chlast, bafuňáři, zatímco JSDHO Žlebské Chvalovice = opravdoví hasiči, naprosto nekompromisní k alkoholu ve stejnokroji.
EDIT: Ještě jsem zapomněl dodat, že se omlouvám, to nealko před tím kolegou je tvoje a to točené před tebou je toho kolegy...
-
Příspěvek od Jakub » 13.06.2017 09:04
Ps. Problémy s ozralci nemáme v hasičském lidem nenalivame a závodníci jsou namátkově kontrolovány
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky
- SPORT.POŽÁRY.cz