Hynku, chápu tvojí frustraci, ale nechápu, proč na toho provokujícího mamlase pořád reaguješ??? Jemu to dělá dobře a to, že do diskuze nic nepřinesl, vidí naprosto každý.
Vykašli se na něj.
Michal
žádost o přeložení
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
-
Re:
Příspěvek od Domin » 11.07.2016 15:03
S kolegy z odborových organizací mívám tu čest se setkávat na různých zasedáních např. u škodních komisí, a je pravdou, že se snaží opravdu pomoct, Bohužel se snaží pomoct za každou cenu a velmi často také bez opory v právních předpisech nebo IAŘích a jsou to prostě trošku bludy, takže tím mě neohromíš, promiň. Na jednu stranu mi vyčítáš, že tě soudím bez větších znalostí a přitom ty sám jsi už rozhodl jaký jsem nebo bych byl služební funkcionář aniž bys o mě cokoliv věděl :) K tomu jen dodám, že s podobnejma "znalcema" služebního poměru jako ty jsem již přišel a řeknu ti, taky bych nechtěl abych byl jejich služební funkcionář.Hynek Obroučka píše:A ještě pro Domina: Já pracuju pro kolegy jako jeden z místopředsedů pražské odborové organizace, snažíme se poradit a pomoct kde to jde a jak to jde (a ono to kupodivu jde). Co si pro lidi udělal ty, že mě tu velmi tvrdě soudíš za něco, co neznáš (rozhodně v tak hojném počtu jako já), ale přesto mě za to tady naprosto zbytečně peskuješ? Dělat idiota z lidí umíš velmi dobře, doufám, že nejsi právě něčí služební funkcionář, pod tebou bych sloužit rozhodně nechtěl.
A tady máme dalšího borce co ví, kdo kolik komu a jak poradil. Jediný, kdo si tady chlapče honí triko, jsi ty. To že si píšete s kucíma soukromý liebesbriefy je fajn, ale nechápu komu to tady cpeš. Jo aha ty ses chtěl prostě jen pochválit. Jediný co tady zabíjí diskuze je vaše ego, protože nějak máte problémy se smířit s tím, když si někdo s vašimi cennými radami dovolí nesouhlasit, a to dokonce veřejně. Protože skoro v každým vašem příspěvku v tomto vláknu nechybí výčet vašich úspěchů a zásluh. :)Sobiho píše:Je to zbytečný reagovat... nikdy nikomu pořádně neporadili a jen si tady honí triko. A navíc se jednou může hodit, že je známe, třeba až budou generálmajoři na GŘ :-)
Nejhorší na tom je, že tihle a podobní, právě zabíjí diskuze, zrovna dnes jsem odpovídal dva zajímavé dotazy (na jiné téma), ale ty přišly jako SZ právě kvůli tomuto způsobu vedení diskuzí, protože málokdo má na tohle náladu.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky