To se z tvojí reakce mám opupínkovat??? Pošli si URL kam chceš.
Myslím, že nemá smysl ti tu dále něco říkat, protože ti to moc hezky řekl Mirek.
Tak se měj ty borče.
Michal
Kamil - hasič píše:Mrázku, Mrázku, tys zabil :D :D :D Hned přeposílám URL klukům :DMrázek Michal píše:Že ti vůbec stojí za to reagovat na Kamila, který si musí do jména dít slovo "HASIČ", aby si ho dle názorů někdo nespletl s dítětem.
Co se týká urážky tvé ženy, tak věz, že on to dělá jen a jen pro to, protože má strach, že ho ta "ženská" strčí do kapsy!!!
Osobně tě neznám, ale piš dál, protože jsou tu i tací, kteří si i z tvých rad berou ponaučení. Vždy se najde někdo, kdo bude nesouhlasit nebo prudit, ale chce to zachovat chladnou hlavu a nenechat se tímto vytočit.
Přeji příjemný a klidný večer všem hasičům a Kamilovi !HASIČOVI! taktéž.
Michal
Hynek Obroučka píše:Domin: A napsal jsem snad něco, že má rovnou jít nahoru? Psal jsem o variantě, že mu to jeho služební funkcionář zamázl. U nás v Praze bylo těch odchodů na jiné krajě prostě hodně, protože jen málokdo z kluků opravdu bydlí v Praze, dojíždíme dost z daleka a tak když se naskytne možnost jít blíž k baráku, prostě jí kluci využijou. Jen za poslední půldruhého roku odešlo na jiné kraje odhadem tak 10 lidí - vždy proto, že budou třeba o 50 km blíž k vlastímu bydlišti. Machrovat jako ty bych si v životě nedovolil, chováš se,s prominutím, jak malej harant, kterýmu někdo vzal iluzi o tom, že to jde jinak, než tím jediným a správným služebním postupem.
Kamil - hasič: Začínám chlapče mít pochyby o tom, že máš duševně na to, vůbec být hasičem, ty se nechováš jak malé děcko, ty se chováš jak totální retarda, a to jsem ještě velmi mírný. A teď do mě. Mojí skoroženě by ses tohle do očí říct neodvážil, na to podle mě nemáš koule. D kapsy tě minimálně duševně strčí i pětileté děcko :-D