Před nějakou dobou jsem na Internetu marně sháněl stužky vyznamenání SH ČMS. A tak jsem je vyrobil. Časem jsem přidával i vyznamenání HZS, pamětní medaile atd. V současnosti má kolekce na 160 stužek.
Pokud chcete vidět, jak to vypadá, mrkněte sem:
http://www.sdhsuchy.org/sbor/vyznamenan ... znamenani/
Pokud chcete přehled stužek použít na svém webu, mrkněte sem:
http://www.sdhsuchy.org/sbor/vyznamenan ... avce-webu/
Pokud víte o dalších medailích, nebo chcete nahlásit nějakou chybu, pište sem:
radek.oslejsek zavinac sdhsuchy.org
Pokud se chystáte v této diskuzi rozčilovat nad tím, kolik vyznamenání existuje a že každý bafuňář ze SH ČMS je ověšený jak generál, tak se prosím zhluboka nadechněte a toto vlákno ignorujte. Ani já na začátku netušil, kolik těch vyznamenání je. A to je jen špička ledovce :-)
Online přehled hasičských vyznamenání
Ze života jednotky i sdružení...
-
-
Příspěvek od Radek Ošlejšek » 02.04.2016 21:52
Jakou chybu? Že by free hosting na pipni.cz nestíhal nápor zvědavců? ;-)
-
Re: Online přehled hasičských vyznamenání
Příspěvek od Lída » 04.04.2016 10:11
Díky, potěšilo mě že o těchto "vím" :)
Nějakou dobu zpět jsme narazili na stránce jednoho OSH na tento přehled, který je fakt super a odstranil nám nutnost dopočítávání se na co má/nebo nemá kdo nárok. A díky němu to líp pochopili i ti, co pro někoho něco chtěli a rozčilovali se, proč jim to nebylo přiznáno..
Medaile taky evidujete? Jestli mám psát mail :)
Jinak stužky a vyznamenání najdete ve Statutu Čestných vyznamenání a titulů SH ČMS platném od 01.01.2014, případně pošlu odkaz :)
Nějakou dobu zpět jsme narazili na stránce jednoho OSH na tento přehled, který je fakt super a odstranil nám nutnost dopočítávání se na co má/nebo nemá kdo nárok. A díky němu to líp pochopili i ti, co pro někoho něco chtěli a rozčilovali se, proč jim to nebylo přiznáno..
Medaile taky evidujete? Jestli mám psát mail :)
Jinak stužky a vyznamenání najdete ve Statutu Čestných vyznamenání a titulů SH ČMS platném od 01.01.2014, případně pošlu odkaz :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Příspěvek od Radek Ošlejšek » 04.04.2016 11:52
O tom přehledu vím, jsem jeho autorem a jsem rád, že se líbí :-) Stejně tak jsem autorem těch přehledů stužek (což možná nebylo z prvního příspěvku patrné). Medaile SH ČMS
-
Příspěvek od Radek Ošlejšek » 04.04.2016 11:57
O tom přehledu vím, jsem jeho autorem a jsem rád, že se líbí :-) Stejně tak jsem autorem těch přehledů stužek odkazovaných v prvních příspěvku (což možná nebylo z příspěvku patrné). Cokoliv v kolekci chybí a pošlete mě to na mail, budu rád.
-
Re:
Příspěvek od Lída » 04.04.2016 13:49
Tak už vím komu poděkovat :)Radek Ošlejšek píše:O tom přehledu vím, jsem jeho autorem a jsem rád, že se líbí :-) Stejně tak jsem autorem těch přehledů stužek odkazovaných v prvních příspěvku (což možná nebylo z příspěvku patrné). Cokoliv v kolekci chybí a pošlete mě to na mail, budu rád.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz