Koupě stříkačky na sport
Požární sport, věže, cyklistika, lyže, zkrátka veškerý hasičský nezásahový pohyb
-
Koupě stříkačky na sport
Příspěvek od petrhasic » 18.09.2011 19:39
Zdravim chtěl bych poradit jaké máte zkušenosti s firmami co upravují stříkačky . Nejraději bychom koupili novou stříkačku PS 1,8 SPORT . Jednou jsou peníze tak chcem něco pořádného . Díky za odpovědi
-
Příspěvek od Lída » 19.09.2011 16:29
Zkušenosti.. víceméně mají všude stejné, pokud nechcete něco extra. Kupovali jsme na jaře, sice 15tku.. ale..
Obeslala jsem pár firem o finanční nabídku, uzpůsobenou dle našich požadavků. Vyhrála to samozřejmě ta nejlevnější.. (protože šlo o jeden typ a nebyl mezi nimi rozdíl, proč ne). Objednalo se. Jenže ta společnost nejdřív prodloužila dobu dodání, pak napsala že bude o 7tis dražší protože musí udělat novou úpravu, nakonec poslali info že bude o cca 40tis dražší !! Počítali s tím že si ji "musíme" vzít, když to šlo přes dotaci (kterou jsme nakonec stejně nedostali).
Nevzali jsme - zvedla jsem telefon a zavolala jinam, za kolik nám ji dají, s tím že potřebujeme do ceny xx aby se nepředělávala žádost na dotaci (ta už byla odeslaná a tím by ji zamítli rovnou). Druhý den telefon zpět, dali nám ji za naši cenu +5tis. Sice 5tis je 5tis, ale lepší jak 40tis, že jo..
Obeslala jsem pár firem o finanční nabídku, uzpůsobenou dle našich požadavků. Vyhrála to samozřejmě ta nejlevnější.. (protože šlo o jeden typ a nebyl mezi nimi rozdíl, proč ne). Objednalo se. Jenže ta společnost nejdřív prodloužila dobu dodání, pak napsala že bude o 7tis dražší protože musí udělat novou úpravu, nakonec poslali info že bude o cca 40tis dražší !! Počítali s tím že si ji "musíme" vzít, když to šlo přes dotaci (kterou jsme nakonec stejně nedostali).
Nevzali jsme - zvedla jsem telefon a zavolala jinam, za kolik nám ji dají, s tím že potřebujeme do ceny xx aby se nepředělávala žádost na dotaci (ta už byla odeslaná a tím by ji zamítli rovnou). Druhý den telefon zpět, dali nám ji za naši cenu +5tis. Sice 5tis je 5tis, ale lepší jak 40tis, že jo..
-
- ALS Janda
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ALS Janda » 19.09.2011 21:00
pic máme od pana Vinckera z Hranic 1.8 kompletně to dělala jeho firma a za letošní sezonu jsme s ní spokojeni a myslím, že náš sbor nejni jediný co je spokojen má mnoho referencí na firesportu či jinde. Doporučuju zavítat na jeho web: http://www.vincker.cz/
-
Příspěvek od JirkaSDH » 22.09.2011 21:56
Ještě se trošku vložím do diskuze. Dle tázajícího, i mi sháníme ideální koupi (to každý), takže: například :rozpočet 120 000kč. Nabídky a možnosti. Jelikož jsme konečně sehnali finance, nechceme se spálit. proto děkujme za rady a poznámky ke kopupi stříkačky na sport.případně za co připlatit když už, nebo ušetřit.)
Děkuji za rady a zkušenosti.
Děkuji za rady a zkušenosti.
-
Příspěvek od Petr Haska » 10.10.2011 16:29
Jestli s ním chceš běhat PÚ pod 20 vteřin, tak takové čerpadlo já neznám. Motory jsou upravované a u zásahu nepoužitelné.
Jsem si vzpomenul na to, jak jsme jednou debatovali o tom, vrátit upravený motor do Š 1203. Dlouho by to nejelo, ale ten rozjezd. Ten rozjezd by byl famóózní.
Jsem si vzpomenul na to, jak jsme jednou debatovali o tom, vrátit upravený motor do Š 1203. Dlouho by to nejelo, ale ten rozjezd. Ten rozjezd by byl famóózní.

-
Příspěvek od Petr Belanský » 10.10.2011 21:24
Můžu doporučit pana Vrbku ze Želetavy.Loni nám stavěl stroj,jednalo se motor 2,0 + plus osazení čerpadla T3 od pana Vinckera.Celková cena byla 114000,-Kč,s toho 10 000 nás stála strará Ps 12 kterou jsme sehnali a 15-ku motor jsme měli.S panem Vrbkou je skvělá domluva a jednání.Stroj hodnotím na výbornou,šlape jak má a útok od útoku,jak si vše sedá,šlape čím dál lépe.
Když se na něj obrátíte určitě rád poradí.
Když se na něj obrátíte určitě rád poradí.
-
Příspěvek od Petr Belanský » 10.10.2011 21:26
sport a zásah u Ps nejde moc do kupy,samozřejmě podle toho co ted máte za stroj a jak běháte?,????
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky