Dotaz
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Dotaz
Příspěvek od Fanda133 » 05.01.2016 12:06
Zdravím všechny Hasiče... Jsem u JSDH JPO II Chci se zeptat zda se přihlíží na to, když už budu v průběhu dodělání maturity a poté podám žádost o přijetí k HZS libereckého kraje. Jestli je možnost přijetí ještě průběhu před dokončením maturity??? Samozřejmě s tím že zvládnu jak zdravotní, fyzické testy a Psychotesty. A zda je mou výhodou mé povolání v zaměření Stavební Tesař + pokrývač? Díky tomuto vyučení a 13 leté praxi je práce ve výškách Znalost konstrukcí střech, veškeré stavební dokumentace a pohyb ve výškách. Předem děkuji za jakékoli odpovědi a informace. Pěkný den Fanda
-
Příspěvek od PZ2 » 05.01.2016 19:00
Úplně nerozumím jazyku Tvého kmene :-) , ale vyvodil jsem, že se ptáš na možnost přijetí k HZS ještě před složením maturitní zkoušky. Už jsem zažil ledacos, ale myslím, že tohle by si nikdo na triko nevzal. Na tvojí již srozumitelnější otázku ohledně manuální praxe. Ta je v dnešní době téměř vždy plus, protože skoro všichni starší velitelé vzpomínají na doby nástupů vyučených automechaniků, autoklempířů, elektrikářů s alespoň nějakou praxí v životě (před vojnou). A navíc pak vyježděných z vojny. Nicméně vždy záleží na vkusu každého služebního funkcionáře.
-
Příspěvek od Doktor1 » 05.01.2016 22:49
Bohužel to asi nepůjde. Úplné střední vzdělání s maturitou je jedna ze základních podmínek pro zařazení do výběrového řízení. Pokud v době podání přihlášky nebudeš mít školu dokončenou, tvojí žádost vyřadí jako neúplnou. Ale když už jsi na té cestě, tak ještě chvíli vydrž, školu dokonči a hned to podej. Pracovní zkušenosti i obor budou jen výhodou.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz
Příspěvek od vašák mirek » 06.01.2016 19:39
Přeji hodně štěstí při maturitě a zejména při zkoušce z českého jazyka.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky