Je nutné aby JPO V měla třívrstvé obleky?
Aktuální problémy, neshody, trable...
- Anybody.
-
Příspěvek od DAVID HOMOLA » 24.10.2015 14:24
Dobráku, dobráku, vem si něco na uklidnění, a hoď se do klidu. Meleš tady kraviny.
A co se týče těch hydrantů,tak to byla ta největší snůška hovadin jakou jsem kdy slyšel.
A co se týče těch hydrantů,tak to byla ta největší snůška hovadin jakou jsem kdy slyšel.
-
Re:
Příspěvek od Dobrák » 24.10.2015 16:52
Českí hasiči nevedia hasiť s hasiacimi prístrojmi a hydrantmi. Som šťastný a kľudný.DAVID HOMOLA píše:Dobráku, dobráku, vem si něco na uklidnění, a hoď se do klidu. Meleš tady kraviny.
- Anybody.
Příspěvek od Anybody. » 24.10.2015 17:17
Ano přesně tak to je dobráku teď si na to kápl. Pánové Hydranty fungují vždy a všude v zimě nezamrzají. Nikdy nejsou zaházené do hlíny nebo zaasfaltované. Vždy mají dostatečný tlak na to aby jste mohli vzít několik desítek kubíků vody i uprostřed lesa je hydrant. Prodejme CASky, PS a nakupme osobáky do kufru dáme nástavec a ještě jakýsi mezikus co změří kolik vody odebereme(protože to nejde vypočítat přece) pár hadic(nemusíme kupovat nové nikdy, protože se nemůžou poškodit). Vlastně ani nemusíme tohle kupovat našroubujem si někde nakohoutek prostě zahradní hadici. Do dýchačů může každý na školení nemusí nikdo protože to zvládne i malá holka. Doplňovat je budem kompresorem přímo z auta(pokud si teda necháme náklaďáky). Doufám že si kolego dobráku spokojen že jsi konečně našel sympatizanta a teď se kurva seber a táhni nejlíp na antarktidu ať se ti schladí ta tvoje blbá hlava.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky