Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Dobrak
Příspěvek
od Dobrak » 14.08.2015 09:58
Vašek Bus píše:Vašek Bus píše:
Dobrak ty jsi fakt exot. Uvědom si že hasičina není o nějaké živelné pomoci kdy sic zachráníš někomu majetek ale vystavíš při tom půl mančaftu riziku zranění nebo jiné újmy. .............
Ty jako co píšeš takové kdo psal o vyslání týmu na smrt? Přečti si pořádně co jsem napsal.
Můžeš mi říct jak by mohli společně efektivně zasahovat jednotky profesionální a dobrovolné když by se každá řídila jinými předpisy a nařízeními.
Je možné že stroje a zařízení ve vlastnictví obce (firmy) nepodléhají kontrole HZS ale jen účetně co se týče funkce těchto strojů tak musí mít revize tak jako každý jiný stroj používaný obcí(firmou) a pokud revizní zkoušky děla u daných zařízení HZS tak jeho kontrole podléhají.
Ale podle tvých dalších výlevů vidím že to nemá ani cenu se o něčem bavit.
Existuje predpis " Bojový poriadok" ktorým sa riadia jednotky pri zásahu. Stroje a zariadenia používané hasičmi sú alebo nie sú funkčné. Nebudem tu písať o skúškach, (tlak, pevnosť...) vecných prostriedkov, hasiacich prístrojov, hydrantov všetkých druhov, tlakových nádob.......
Som rád, že sa so mnou o tom nechceš baviť, ale mohol by si ma aspoň trochu pourážať.
-
PZ2
Příspěvek
od PZ2 » 14.08.2015 10:30
No tak to už mne opravdu rozesmálo. Jeden den (včera) nemusíme dodržovat SIAŘ GŘ v podobě Řádu výkonu služby v jednotkách PO , protože je to "jen" z ministerstva potažmo GŘ, které je částí ministerstva. A není to ze zákonodárné instituce. A hned druhý den pro nás cituji "Existuje předpis Bojový řád, kterým se ří jednotky při zásahu" . A že BŘ je také daný SIAŘem GŘ 40/2001 v pozdějším znění. To už se nám jaksi nehodí krámu. Takže vlastně Bojový řád je taky jen pro HZS a všechny ostatní jednotky "hasí jak umí nebo jak jim velí hrdost na hasičskou historii? Ne prosímtě neodpovídej. Byly to jen řečnické otázky. Přestávám to číst.
-
Martin Petržela
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Martin Petržela » 14.08.2015 12:26
Neplácej tu krávoviny, kosačko, v manuálu je tak maximálně jak to složit, rozebrat, složit, údržba, nějaká ta BOZP,
ale hlavním smyslem školení je naučit se správnou techniku práce s příslušným zařízením. Třeba u pily, aby ti v lese něco náhodou nespadlo na řepu. Takže šup šup ,vezmi si "kaprovku" (v duchu nejlepších historických tradic dobrovolného hasičstva) a vyraž do lesa, ať tu máme klid.
Chodí to dobře, ale neseje to...
-
ogarazdediny
Příspěvek
od ogarazdediny » 14.08.2015 15:21
to Dobrak:hned tvůj první příspěvek byl hnětenec volovin, čekal jsem, že to už nedokážeš překonat, ale teda musím říct, že si mně překvapil, co příspěvek-vetší a větší blábolení... Ve tvojí jednotce(chraň nás Bůh jestli si vůbec hasič) z tebe musí mít radost chlapče!
-
Hynek Obroučka
Příspěvek
od Hynek Obroučka » 14.08.2015 16:26
Dobrak: Přestaň tu už konečně lhát a psát svoje smyšlenky, zjevně vůbec nechápeš legislativu této země, zejména tu hasičskou. Někrm nás tu už víc výplody tvého zjevně chorého mozku. Jsi absolutně mimo mísu a doufám, že si z těch tvých výlevů nikdo nevezme ani zbla, protože by to byla pro jeho jednotku cesta do pekel. Co redakce? Bude konat? Ten člověk tu zjevně lže a uvádí lidi v omyl...
-
ruská vlaštovka
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ruská vlaštovka » 14.08.2015 18:43
Zlatý pyrokočky... To máte za to, že se nemodlíte!
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Thomash
Příspěvek
od Thomash » 20.10.2015 09:37
Pánové, v klidu... Můžu vám říct, že jsem běžný lesnický (těžební) papíry na pilu měl a u jednotky by to nestačilo... Takže absolutně v klidu... Nechte Dobráka, ať si klidně bez hasičskejch papírů na zásahu řeže... Do prvního průseru bude všechno v pořádku, jen doufám, že se něco stane maximálně jemu (a nepřeju mu to). A když jsem byl jako dobrovolník (nehasič) na povodních v Troubkách, tak mi po dvou dnech bylo jasný, proč jsou běžný lesnický zkoušky na pilu k ničemu.
-
Mrázek Michal
Příspěvek
od Mrázek Michal » 20.10.2015 18:10
Teda pánové, tahle diskuze by měla být přesunuta do sekce zábava, protože díky jistému človíčkovi jsem se nasmál tak, jako nikdy. Tento MacGyver se asi dlouho díval na americké seriály, protože normální člověk z úst nevypustí takové bláboly, jako on.
-
leonardo.21
Příspěvek
od leonardo.21 » 21.10.2015 17:33
Prosim nechte dobraka jeste psat ,uz dlouho jsem se tak nenasmal.
-
leonardo.21
Příspěvek
od leonardo.21 » 21.10.2015 17:40
A ted vazne.takovou snusku blbosti jsem opravdu jeste neslysel.
-
Dobrák
Příspěvek
od Dobrák » 22.10.2015 11:47
leonardo.21 píše:Prosim nechte dobraka jeste psat ,uz dlouho jsem se tak nenasmal.
Neviem čo je smiešne na tom, ak je dobrovoľným hasičom pilčík (z lesného závodu, urbariátu, píly) alebo vodič miestnej autobusovej dopravy, vojak z povolania, pilot alebo predseda vlády. Či medzi miestnymi poslancami a starostami obcí nie sú aj dobrovoľní hasiči ?
-
Anybody.
Příspěvek
od Anybody. » 23.10.2015 18:52
leonardo to budeš mít sakra drahé žes toho idiota přivolal
Zpět na „Co vás pálí?“