Hledám video/krátký film z youtube
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Hledám video/krátký film z youtube
Příspěvek od Jakub Kotásek » 27.05.2015 00:08
Dobrý večer,
Mám dotaz :-) cca před půl rokem jsem na youtube shlédl video/krátký film . Chtěl jsem ho znova nalézt a shlédnout , ale již se mi to nepodařilo. Chtěl jsem Vás požádat o pomoc při nalezení =o) . Nějaké znaky a popis už si toho moc nepamatuji tak nečekejte zázraky :-D . Vím že se jednalo o takový krátký film/video , kdy se jednalo o výjezd a vše kolem něj myslím , že hořel kulturní dům . Hlavní hrdinové byli hasič na centrále a jeho dcera která měla být na daném místě kde hořelo v houslích nebo na hodině kytary pokud se nemýlím . Nemohli se k nim dostat a on se snažil udělat maximum pro to aby ji našli/ dostali odtamtud , ale neřekl že tam má být jeho dcera. Myslel si že tam uhořela atd. nakonec videa / filmu přišla domů ,že nebyla v houslích . Myslím že přišla i s přítelem domů. Prosím berte popis s rezervou . Nehledám nějaký flame war jen hledám radu a pomoc s nalezením .
Předem děkuji ó)
Mám dotaz :-) cca před půl rokem jsem na youtube shlédl video/krátký film . Chtěl jsem ho znova nalézt a shlédnout , ale již se mi to nepodařilo. Chtěl jsem Vás požádat o pomoc při nalezení =o) . Nějaké znaky a popis už si toho moc nepamatuji tak nečekejte zázraky :-D . Vím že se jednalo o takový krátký film/video , kdy se jednalo o výjezd a vše kolem něj myslím , že hořel kulturní dům . Hlavní hrdinové byli hasič na centrále a jeho dcera která měla být na daném místě kde hořelo v houslích nebo na hodině kytary pokud se nemýlím . Nemohli se k nim dostat a on se snažil udělat maximum pro to aby ji našli/ dostali odtamtud , ale neřekl že tam má být jeho dcera. Myslel si že tam uhořela atd. nakonec videa / filmu přišla domů ,že nebyla v houslích . Myslím že přišla i s přítelem domů. Prosím berte popis s rezervou . Nehledám nějaký flame war jen hledám radu a pomoc s nalezením .
Předem děkuji ó)
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 27.05.2015 00:12
Sleduju spoustu videí, ale tohle jsem fakt neviděl :-)
Bylo to české?
Natočené spíš amatérsky nebo profesionálně?
Jak cca dlouhé (minutu, dvě, pět, deset)?
Bylo to české?
Natočené spíš amatérsky nebo profesionálně?
Jak cca dlouhé (minutu, dvě, pět, deset)?
webový exredaktor & webmaster
-
Příspěvek od Jakub Kotásek » 27.05.2015 00:26
Ano bylo to české ... Točeno nvm jak to popsat netočil to člověk co o tom nemá žádnou páru nebyly tam žádné efekty atd. ale nebylo to jako amatérské video které natočí každej druhej. Pokud si dobře pamatuju určitě to mělo kolem 10 minut minimálně ... Taky jsem tenkrát na to narazil náhodou a uložil jsem to do oblíbených na NTB který šel do věčných lovišť . Nyní když sem tak koukal po youtube že to znova vyhledám nemohu to najít vzhledem k tomu že jsem si nezapamatoval ani název ani nic tudíž to vyhledávám pod obecnými tagy :-/ a tím pádem tam jsou mraky videí :-/
-
Příspěvek od Radovan Rucki » 27.05.2015 06:35
Ano tento film se jmenuje tak jak píše kolega jakubk "Tragédie v operačním středisku"
-
-
-
Re: Hledám video/krátký film z youtube
Příspěvek od Michal Rambousek » 27.05.2015 20:33
Ahoj kluci.
Mám podobný problém.Cca před 3lety viděl hezké video asi z oslav nějakého JSDH nebo SDH.Pěkně natočené a bylo tom,jak to postupovalo u hasičů(takový průřez technikama hašení).Video začalo požárem domu,poplach,následovalo hašení vědrama,poté přijela asi koňka,pak stará PS,stará CASka a nakonec nová CASka.Vše se tam postupně vystřídalo.Bohužel ne a ne to najít.Nevíte někdo?
Moc děkuji za pomoc... Michal
Mám podobný problém.Cca před 3lety viděl hezké video asi z oslav nějakého JSDH nebo SDH.Pěkně natočené a bylo tom,jak to postupovalo u hasičů(takový průřez technikama hašení).Video začalo požárem domu,poplach,následovalo hašení vědrama,poté přijela asi koňka,pak stará PS,stará CASka a nakonec nová CASka.Vše se tam postupně vystřídalo.Bohužel ne a ne to najít.Nevíte někdo?
Moc děkuji za pomoc... Michal
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava