Hasičárnu v Kopytově vykradli
-
Re: Hasičárnu v Kopytově vykradli
Příspěvek od Libor Machek » 28.04.2015 09:47
- Michal Nováček
Příspěvek od Michal Nováček » 28.04.2015 09:55
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 28.04.2015 10:06
-
Re:
Příspěvek od Mrázek Michal » 28.04.2015 20:50
Já jsem zase včera viděl, jak jim nad hasičárnou přelítlo UFO..............................a takových tu mám ještě spoustu!!!tmark píše:Domin nejsem ale jak uz tu nekdo napsal tak u nich jednak videl ukradnutou techniku a kazdy kdo neni blby tak ho napadne ze je to cele nejake divne
Bože, zakládáš svoje tvrzení a dedukce na tom, že to někde někdo říkal???? Nebo jsi tam byl a viděl vše na vlastní oči???
Ach jo.
-
Příspěvek od Mrázek Michal » 29.04.2015 13:38
- Anybody.
Příspěvek od Sobiho » 29.04.2015 15:51
1. nejedná se o JSDHO, ale SDH, takže tvrzení, že nemohou jezdit k zásahům (od r.2012) a že jsou jednotka je lživé!
2. když jsem tady četl soupis vybavení, tak jsem nabyl dojmu, že se jedná o JPOII. Což mi začlo být nějaké podivné, že by JPOV měla toto, byla by to snad nejvybavenější V v republice, ale pokud si to uměli sehnat, čest jim, ale je mi to nějaké podezřelé, jestli to co bylo ve výpisu skutečně existovalo.
3. způsob vyloupení je také velmi podivný (měl jsem na staveništích a skladech už cca 12 vloupaček, tak trochu o tom něco vím), ale u tohoto jsem nabyl dojmu, opakuji dojmu, že by se mohlo jednat o zinscenované vyloupení. Ono to všechno odnést, naložit, najít chvilku trvá, a brát i věci s minimální hodnou, podivné. Chápu že někdo vykrade hasičárnu, vezme centrálu, pilu, křoviňák to je "normální" ale komplet vše, včetně rukavic... Jo to chvilku trvá a musí se to odvést a že si nikdo ničeho nevšiml!? Myslím si, že pokud k tomu došlo, minimálně někdo od nich v tom musel jet. Ale spíš si myslím, že se to odvezlo a až pak došlo k porušení okna.
4. já jim prostě nevěřím...
Neznám je, ale okolnosti jsou opravdu podivné, a hlavní co mne zlomilo je to, že lžou! Pak už nevím co je skutečnost a co lež? Jednotka, vloupačka, majetek... Nevím. Nakonec jsem se rozhodl, že věcnou pomoc nepošleme a ani finanční. Nevěřím někomu kdo lže!
Je to můj nezaujatý názor. Je na každém jestli jim něco pošle nebo ne. Každý ať se rozhodne sám.
- HASIČI ONLINE
Příspěvek od HASIČI ONLINE » 29.04.2015 16:01
- HASIČI ONLINE
Re:
Příspěvek od HASIČI ONLINE » 29.04.2015 16:07
... asi prot, že si založili sdružení, aby mohli pomáhat!Anybody. píše:Já jsem nikde neřekl že krádež je v pořádku pouze nechápu k čemu konkrétně SDH Kopytov je výjezdové vybavení za miliony? A k čemu dokupujou další i po ZRUŠENÍ JEDNOTKY.....
Příspěvek od Sobiho » 29.04.2015 16:26
- HASIČI ONLINE
Re:
Příspěvek od HASIČI ONLINE » 29.04.2015 16:30
Když si založím sdružení, můžu se nazvat třeba zásahovou jednotkou. Pro mne jednotkou jsou, protože se chovají jako jednotka a zasahují jako jednotka. A když nechci pomoci, tak alespoň nemelu hlouposti a neosočuji někoho lhářem.Sobiho píše:Solidarita si myslím pořád je, ale nebudu solidární k někomu kdo mi lže. Tvrdí, že jsou jednotka a teď nemohou zasahovat kvůli tomu, že jsou bez vybavení. Jednotka nejsou a zasahovat nemůžou právě proto, že jednotka nejsou. To, že vydávají za jednotku a právě z toho titulu chtějí peníze, by se možná dalo považovat i za podvod. Prostě lžou a to je snad jen jediná ověřitelná pravda v tomto případě! Solidarita neznamená být hlupákem!
Re: Re:
Příspěvek od Sobiho » 29.04.2015 16:51
Myslím, že by jste si měl prostudovat zákon č.133/1985 Zákon o požární ochraně, a hlavně vyhlášku 247/2001 o organizaci a činnosti jednotek PO.HASIČI ONLINE píše:Když si založím sdružení, můžu se nazvat třeba zásahovou jednotkou. Pro mne jednotkou jsou, protože se chovají jako jednotka a zasahují jako jednotka. A když nechci pomoci, tak alespoň nemelu hlouposti a neosočuji někoho lhářem.Sobiho píše:Solidarita ...
Tím by se Vám mnoho věcí vysvětlilo. Pokud jste hasič, dle podpisu, tak by jste organizaci a činnost jednotek PO měl znát.
-
Příspěvek od hasickarel » 29.04.2015 16:56
- HASIČI ONLINE
Re: Re:
Příspěvek od HASIČI ONLINE » 29.04.2015 16:58
... nemám potřebu nic studovat, vím co píšu. Každopádně jde o to, že kluci pomáhají bez nároků na jakoukoliv odměnu, pořádají soutěže, vedou děti atd. Copak to je špatné že jim nepřejete? Celá jejich letitá kauza začala tím, že vyšel najevo díky nim podvod s cisternou. Pak už jim bylo jen škozeno.Sobiho píše:Myslím, že by jste si měl prostudovat zákon č.133/1985 Zákon o požární ochraně, a hlavně vyhlášku 247/2001 o organizaci a činnosti jednotek PO.HASIČI ONLINE píše:Když si založím sdružení, můžu se nazvat třeba zásahovou jednotkou. Pro mne jednotkou jsou, protože se chovají jako jednotka a zasahují jako jednotka. A když nechci pomoci, tak alespoň nemelu hlouposti a neosočuji někoho lhářem.Sobiho píše:Solidarita ...
Tím by se Vám mnoho věcí vysvětlilo. Pokud jste hasič, dle podpisu, tak by jste organizaci a činnost jednotek PO měl znát.
Prostě tenhle český národ je jen plný závisti a škodolibosti. V SK nebo Polsku či Maďarsku jsem se s tímhle nesetkal. Hod ČEŠI jsou jen ČEŠI
- Anybody.
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky