JSDHO Nový Bor vs. HZS
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Jaderný odpad » 16.11.2014 21:59
Pro FB - i já mám v ruce cituji "jasný sled časů, kde je vše jasně napsané. Kdo a co jak požadoval a kdy co bylo předáno. Přesné časy Kopis ÚLK i LK" a kupodivu se shodují s tím co jsem psal výše tak a teď babo raď :-). A proč by někdo na operačním měnil časy JPO k čemu by mu to asi tak bylo? Navíc závazným dokumentem je zpráva o zásahu dané jednotky podepsaná velitelem která je po kontrole velitelem zásahu zapracována do celkové ZOZ a je na veliteli jednotky jaké časy napíše a odevzdá na HZS. Neustále se oháníte co všechno máte v ruce, jak máte všechno pozjišťované ale stále se jedná o obehranou písničku kde jsou nějaká konkrétní čísla - já jsem je poskytl a jenom na okraj jsou i časy které ani s přístupem do programu Výjezd nemáte šanci opravit a zrovna náhodou to jsou ty poměrně důležité :-)
-
Příspěvek od Atomovej brouk » 18.11.2014 09:23
Moje řeč, pořád dokola. "Všechno mám v ruce, vím své, časy se upravují" blablabla. Dva nezávislí přispivatelé dokázali pravý opak. Něco nového by to chtělo, tohle už nikoho nebaví. Nemáte v Boru nějaké aktuální téma, aby se všichni mohli pobavit??
-
Příspěvek od Franc Beckenbauer » 18.11.2014 10:10
Pro dva chytráky od HZS. Pánové zeptejte se ve vlastních řadách potažmo lidí, kteří u vás pár týdnů nebo měsíců nejsou. Tyto osoby vám řeknou, jak se na HZS v Lípě upravují časy v programu Výjezd :-D. Pak sem začněte psát a sypat si popel na hlavu. Nevím jak Boráci, ale my víme své od těchto lidí.
PS: ty časy ohledně výjezdu do České Kamenice co jsi sem dal jsou ty samé co mám já, ale pokud koukáš pořádně, tak mezi-krajská pomoc je trochu opožděná ne. Takto to být asi nemá....
PS: ty časy ohledně výjezdu do České Kamenice co jsi sem dal jsou ty samé co mám já, ale pokud koukáš pořádně, tak mezi-krajská pomoc je trochu opožděná ne. Takto to být asi nemá....
-
Příspěvek od Atomovej brouk » 18.11.2014 11:13
Pro chytračku od rodiny Kočí, my víme taky své. Jak psal odpad, průkazné jsou časy od VJ, ty ten váš Výjezd nebo jak tomu říkáte, už nezmění.
-
Příspěvek od Franc Beckenbauer » 18.11.2014 12:57
Jo dobrej trotl jsi. Kočího znám, ale v jednotce nejsem ty osle. Vím jedno určitě jsi od HZS Česká Lípa :-)
PS- a časy mám celý sled kdo a co chtěl, tištěno v ÚLK co řekneš teď?
-
Příspěvek od hasicceskalipa » 18.11.2014 13:08
Dohadujete se o h...ě. Časy jsem viděl na Operáku a co zde píšou dva lidé, tak sedí. Holt krajská pomoc je o hovn. a pokud to bude tak jak je, tak to nemá cenu řešit. Prostě špatně, dlé mého názoru je vše špatně řešené a opožděné, ale to my tady nevyřešíme. Popel na hlavu si musí řešit lidé z kanceláře. Čest hasičům
-
Re:
Příspěvek od duplesice » 18.11.2014 13:23
Tak registrovat se 5 minut před napsáním příspěvku??? Kdopak asi jsi, Možná jsi jen jeden člověk, neumíš pravopis, stejná skladba vět. To už tady někdo psal. Tak jsi si se zase naklonoval, aby jste už na diskuzi byli tři?hasicceskalipa píše:Dohadujete se o h...ě. Časy jsem viděl na Operáku a co zde píšou dva lidé, tak sedí. Holt krajská pomoc je o hovn. a pokud to bude tak jak je, tak to nemá cenu řešit. Prostě špatně, dlé mého názoru je vše špatně řešené a opožděné, ale to my tady nevyřešíme. Popel na hlavu si musí řešit lidé z kanceláře. Čest hasičům
Každému, kdo má pět pohromadě je jasné, že v moderních technologiích sice můžete změnit čas, který vidíte na vašem monitoru, pokud to aplikace povolí. Ale v logu, je vždy přesně zapsána skutečnost, kdy nastala a také kdo požadovanou změnu provedl a na jakou hodnotu. Ale to někomu vysvětlit prostě nejde. Je to "házení hrachu na stěnu". A nebo "házení perel sviním"?
-
Re:
Příspěvek od Atomovej brouk » 18.11.2014 14:05
Neřeknu nic, inteligentní člověk si udělá obrázek sám. Nepotřebuje nikoho urážet, to je pod jeho úroveň. Jen to dokazuje tvoji příslušnost, ať je jakákoli. Nevím, jestli existuje HZS Česká Lípa, každopádně to asi bude ÚO Česká Lípa, to máš na mysli?Franc Beckenbauer píše:Jo dobrej trotl jsi. Kočího znám, ale v jednotce nejsem ty osle. Vím jedno určitě jsi od HZS Česká Lípa :-)
A jestli máš všechny časy od ÚLK, tak proč tu osočuješ HZS Libereckého kraje? Možná ti nedošlo, že každý kraj si řeší svoje události. Ale možná jednou přijde den, kdy i vy prozřete, všichni budou spaseni, i vy paní.....
-
Příspěvek od Mrázek Michal » 18.11.2014 14:55
Musím se této debatě smát. Na jedné straně naprosto jasné důkazy, na straně druhé jen plná huba keců. Podobnou výměnu názorů jsem absolvoval naposledy snad ve školce. Komu není shůry dáno........
Myslím, že tady už není co řešit.
Ohni zmar
Michal
Myslím, že tady už není co řešit.
Ohni zmar
Michal
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa