Máš částečně pravdu... nechci nikomu dělat dealera nebo tak... ale dostal jsem nový hadry od firmy XXXXX .... a je vidět ten pokrok... vycpaný kolena.. tak krásně se v nich kleká... vyztužený na více místech... je to komfortní...Petr Šilhan píše:Jan Nový:
Ano to máš pravdu. Ale myslel jsem to tak, že nezáleží jestli na sobě máš hezky upravený fungl nový hadry nebo jestli máš starší zásahovej kabát nebo helmu, ale na tom jak dobře u zásahu pracuješ. Chápeš?
HZS podniku v ČR
-
Re:
Příspěvek od Jan Nový » 22.10.2014 12:54
-
Re: Re:
Příspěvek od duplesice » 22.10.2014 14:38
Jan Nový píše:Máš částečně pravdu... nechci nikomu dělat dealera nebo tak... ale dostal jsem nový hadry od firmy XXXXX .... a je vidět ten pokrok... vycpaný kolena.. tak krásně se v nich kleká... vyztužený na více místech... je to komfortní...Petr Šilhan píše:Jan Nový:
Ano to máš pravdu. Ale myslel jsem to tak, že nezáleží jestli na sobě máš hezky upravený fungl nový hadry nebo jestli máš starší zásahovej kabát nebo helmu, ale na tom jak dobře u zásahu pracuješ. Chápeš?
Jane Nový, tímto příspěvkem jsi objasnil svůj názor na věc, jak to myslíš s tím vybavením a . Ono jde o to, že ty věci jak píšeš dostáváš, ale jiní si je musí platit. To ty asi neznáš a nic ti to neříká. Proto si hezky jdi zakleknout a vychutnej si ten krásný pocit jak máš vše vyztuženo. My ostatní jsme rádi za to, co v jednotce máme a někdy si holt na nové věci musíme počkat. Nám totiž nikdo nic nedá.
-
Re: HZS podniku v ČR
Příspěvek od Vochy » 22.10.2014 16:14
-
Re:
Příspěvek od duplesice » 22.10.2014 17:45
Jsi zakleknout klidně jdi. Každá jednotka kterou znám musí s penězi hospodařit a velice zvažuje, co si pořídí a co nutně potřebuje. Ono si myslíš, když ty bojáky vyfasuješ, že je nikdo neplatí??? Že je někdo dává zadarmo jako tobě??? No třeba je to pro tebe nová informace, když jsi "méně bystrý", nám ale nikdo nic zadarmo nedává.Jan Nový píše:No tak pokud si nekdo za svoje kupuje zasahovy oblek.. neco neni v pořádku.. a já si jdu zakleknout...
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 22.10.2014 20:42
No možná je to proto, že dle nových zaklekávacích zásahovek se pozná jedině ten správný hasič.
Vybavení každá jednotka řeší podle jejích potřeb a finančních možností. Velitel může něco "vydupat" ale rozhodně to není jeho chyba, pokud zřizovatel peníze prostě nedá. Ani to nesvědčí o tom, že je to špatný velitel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 22.10.2014 21:16
-
Re: Re:
Příspěvek od D´FOX » 22.10.2014 21:30
duplesice píše:Jsi zakleknout klidně jdi. Každá jednotka kterou znám musí s penězi hospodařit a velice zvažuje, co si pořídí a co nutně potřebuje. Ono si myslíš, když ty bojáky vyfasuješ, že je nikdo neplatí??? Že je někdo dává zadarmo jako tobě??? No třeba je to pro tebe nová informace, když jsi "méně bystrý", nám ale nikdo nic zadarmo nedává.Jan Nový píše:No tak pokud si nekdo za svoje kupuje zasahovy oblek.. neco neni v pořádku.. a já si jdu zakleknout...
V naší jednotce než jsme se dočtakli prvních třívstváků (+ boty, helmu apod), než jsme na ně našetřili (pro 6 lidí), tak jsme čekali 5 let a do té doby jsme vše dělali pouze v PSkách. Teď se nám podařilo konečně sehnat i starší dejcháky. Naše auto Š 706 RTH na kterém jsme si dělali komplet GO sami, teď šlape jak hodinky. A teď si myslim, že na obyč. JPO V jsme na tom slušně. Každopádně, jsme si nikdy nic nekoupili samy. Ono taky nejde vše HNED či TEĎ! A jinak "ANO", ty nové třívrstváky jsou super!!! Každopádně pokud jste v jednotce, kde si zásahové věci kupujete sami, tak tam já bych nebyl. A i když je mám jen svěřené, tak se o ně starám jak o vlastní. Je to jen o lidech. Hezký den
-
Příspěvek od duplesice » 23.10.2014 07:21
takže jsi jen potvrdil má slova. Asi jste za těch 5 let, než jste na ně našetřili nebyli nějací méněcenní hasiči (nebo jste si tak připadali?). A když jste na ně šetřili, tak je Vám taky nikdo nedal jak p. Novému, ale museli jste počkat než na ně bude. V naší jednotce si také nic neplatíme ze svého, ale přistupujeme k věcem, které máme tak jako ty, chováme se k vyfasovanému jako by to bylo naše. Ono k tomu má člověk asi pak lepší vztah, když to nedostává a ví kolik úsilí, času i peněz za tím je. Takže bych nikdy jen podle vybavení jednotku neposuzoval.
-
Příspěvek od D´FOX » 23.10.2014 13:25
-
Re:
Příspěvek od Jan Nový » 24.10.2014 19:15
Čoveče už jsi videk že by nejake cvičení bylo do tisku hodnoceno negativně?vašák mirek píše:Hledal jsem, neviděl a v podstatě je nefér diskutovat o videu bez vložení odkazu aby ho mohli ostatní posoudit. Takže o tom videu se defacto bavíte Vy. Co se mi ale podařilo nalézt bylo zhodnocení cvičení HZSp Motol ve spolupráci s HZS Praha a bylo hodnoceno kladně. Nevím tedy kdo článek napsal a kdo hodnotil, ale řekl bych, že někdo zodpovědný. Pokusím se nalézt znovu a vložit odkaz.
http://www.youtube.com/watch?v=kIuCVWUyFwQ
-
Příspěvek od Jan Nový » 24.10.2014 19:28
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od vašák mirek » 25.10.2014 09:29
Pokud vím, ani soud neuznává pouze video jako důkaz.
Bez urážky p. Nový. Prvotní příspěvek zněl: Mají staré auto, horší vybavení - nutno zrušit.
-
Příspěvek od Jan Nový » 25.10.2014 10:22
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz