pozice Krizove rieni a havarijni planovani
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
pozice Krizove rieni a havarijni planovani
Příspěvek od jupik » 03.11.2013 10:26
Ahoj, prosim vas, nemate nekde zkusenosti z vyberovym rizenim na pozici komisare, Krizove rizeni a havarijni planovani? Jak probihalo, jake byly testy a narocnost?...a pripadne za jak dlouho od uzavreni prihlasek si vas pozvou? Dekuji
-
Příspěvek od Stanislav Petrásek » 03.11.2013 11:15
Tak před třemi lety jsem se neúspěšně ucházel o tuto pozici u HZS v Praze. Bylo to klasické výběrové řízení, Seděli tam dva pánové a kladli otázky. Byly to otázky ze znalosti zákonů 239/2000 Sb., 240/2000 Sb., 241/2000 Sb., 133/85 Sb., 110/1998 Sb.. Otázky byly celkem jedoduché. Př.: Vyjmenuj krizové zákony, vyjmenuj krizové stavy, Co to je krizové řízení nebo krizový stav? Jaké jsou havarijní plány?... Také chtěli vědět, jaké dokumenty (plány) jsem v praxi už vytvořil. Jelikož jsem byl pár dní ze školy, tak jsem jim ukázel jen nějakou školní práci a diplomku. Výsledek byl takový, že se jim líbila moje státnice z krizařiny a nelíbila moje nedostatečná praxe.
-
Příspěvek od Stanislav Petrásek » 07.11.2013 15:19
Ahoj, přesně tak, po úspěšném absolvování pohovoru se pokračuje dalšími "klasickými" testy.
-
-
Re: pozice Krizove rieni a havarijni planovani
Příspěvek od Stanislav Petrásek » 28.12.2013 11:55
Nevím jestli dobře rozumím. Jako, že když se jim nebudeš líbit u pohovoru na krizařině jestli můžeš na jiný výběrko na jinou pozici? To samozřejmě můžeš. Jediný co je snad limitující je psychotest (2 roky), ale nejsem si jístý jestli to platí jen pro jeden kraj nebo jestli to jde obejít tak, že se přihlásíš na pozici v jiném kraji. Jinak přeju hodně štěstí u hasičů alespoň jako jsem měl já, tyhle pozice by byly pro mě jen přestupní stanice do výjezdu, naštěstí to pak dopadlo trošku jinak a lépe.
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz