European Airborne Course 2014
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
- smoke-jumper
European Airborne Course 2014
Příspěvek od smoke-jumper » 29.10.2013 22:29
Před nějakou dobou jsem tu uveřejnila, že je možnost skákání s padákem. Už mám pro vás přesné datum příští operace. Některé informace jsou (pro anglicky mluvící) zde: http://www.internationalairborneoperati ... /upcoming/ , jedná se o druhou informační tabulku (Winter Eagle je jen pro nás zkušenné, kurzanti mají možnost účasti na druhé akci, která je věnována jim). Datum je tedy 18-21. dubna 2014, místo seskoků Příbram, cenu a vše ostatní zjistím. Velitel je mým dobrým kamarádem, takže dávám dohromady skupinu lidí, kterou mu pak pouze přidám. Nebudou to zřejmě jen hasiči, a proto extra pro tuto akci zprovozním tajnou skupinu na facebooku. Proto prosím zájemce o tuto akci, hlašte se mi na tomto profilu: https://www.facebook.com/bajerova.kristina tím, že mi napíšete zprávu, ve které bude jako předmět EAC2014, a to, že máte zájem. Poté vás přidám do skupiny, kde bude informací více. S pozdravem Kristina.
Kampf ist überall, ohne Kampf kein Leben. Und wollen wir weiter leben, so müssen wir auch auf weitere Kämpfe gefaßt sein.
-Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1815 - 1898), preußisch-deutscher Staatsmann und 1. Reichskanzler
-Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1815 - 1898), preußisch-deutscher Staatsmann und 1. Reichskanzler
- smoke-jumper
Příspěvek od smoke-jumper » 29.10.2013 22:32
ps pro ty co nemají facebook...bude to sice složitější komunikace protože vše se řeší tam, ale hlaste se alespoň sem do diskuze...
Kampf ist überall, ohne Kampf kein Leben. Und wollen wir weiter leben, so müssen wir auch auf weitere Kämpfe gefaßt sein.
- smoke-jumper
Příspěvek od smoke-jumper » 01.11.2013 13:04
Nová zpráva: registrace možná do konce února, deadline je 1.března...ale to je opravdu deadline...proto prosím pokud někdo má opravdu zájem-nečekejte tak dlouho a ozvěte se, at vás stihneme vyřešit. já mám za úkol zprostředkovat informace lidem z čech, a v češtině, protože jinak celá skupina komunikuje anglicky. ovšem nebudu nikoho přemlouvat či přesvědčovat, pouze sem občas dohodím informace, které mi budou předány. pokud někdo zájem mít bude, nechť se ozve.
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz