No, vypadá to hodně dobře.
Ale je zvláštní, že na takovou věc – v Evropě u moderních zásahových vozidel již celkem vžitou - je u nás nejdřív třeba vědecký a výzkumný projekt...
Navíc to spíš budí dojem takové regionální akce, čekal bych, že se spíš bude angažovat přímo GŘ HZS. Nebo se pletu a MSK jím byl přímo pověřen, vzhledem k tam používanému barevnému řešení vozidel? Zajímá mě časový horizont projektu a jestli „výstupy“ z něj konečně něco změní.
CAS 20 Econic v Ostravě jezdí v rámci projektu vědy....
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
- Martin Petržela
- Kontaktovat uživatele:
CAS 20 Econic v Ostravě jezdí v rámci projektu vědy....
Příspěvek od Martin Petržela » 09.10.2013 20:21
Chodí to dobře, ale neseje to...
-
Příspěvek od J.F.K. » 11.10.2013 08:17
Ano, vypadá to velice dobře. Hlavně to plní svůj účel. A co se mi doneslo, tak by se mělo blýskat na lepší časy. Všechno je to o změně legislativy, což nebude ze dne na den, takže pokud bude vůle, tak předpokládám někdy 2014/2015. V tomhletom jsme oproti jiným trošku zaspali dobu!
-
Příspěvek od duplesice » 11.10.2013 11:43
já jsem také pro klasickou červenou a zvýrazňující pruhy. Tyto auta mě připadají jak když vyjede cirkus. Netvrdím, že zvýraznění a zvýšení bezpečnosti není dobré. Ale všeho s mírou. Ruku v ruce jde s tím to, že pár namachrovaných jedinců si řekne, že když je to víc vidět, o to můžu jet rychleji, protože mám větší čas na brždění. Vím, že se stane, že někdy takovýto jedinec narazí do CAS, ale co bylo opravdu příčinou této srážky? Jel jak hovado a nebo to bylo opravdu blbě vidět, že by do toho vletěl každý...... Toť otázka
-
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava