ruská vlaštovko souhlasím s Tebou , asi potřebuje aby v ní někdo ženskou probudil. Jen se obávám aby když v ní bude probuzena tak nenastal u ní osobnostní pád v čase a nezačala si hrát s panenkama a nazačala dohánět to co zmeškala do teď svým dost radikálním postojem.
Ale na rovinu já bych na to neměl v ní tu ženskou probouzet.
Svatá pravda je to co píšeš že mít doma babu která si hned tak před něčím nesedne na prdel není k zahození na druhou stranu zase než mít doma polochlapa tak to budu raději sám.
Ženské u výjezdovky JSDH!!!
Ze života jednotky i sdružení...
- smoke-jumper
Příspěvek od smoke-jumper » 06.10.2013 21:01
a to je přesně ten důvod, proč jsem radši uzavřená a nemluvím o sobě. lidi typu "kaktus" a i většina těch ostatních tady, prostě nevyplácí se odkrývat soukromí, a i když jsem ho moc neodkryla, stejně to bylo "zu viel". za klávesnicí má prostě každý pocit síly a jsou slyšet různá silná slova. ale uvědomte si že slovo může kolikrát ranit víc než rána pěstí. i když sice třeba jen krátkodobě, ale stejně. a pak tu čtu cosi o probouzení čehosi. chcete mne zaškatulkovat tak abych zapadala do nějaké společnosti? kdybych chtěla sama, tak bych to udělala, napadlo vás i tohle? a nedivte se mi že se zahrabávám do zákopu a stavim okolo sebe barikády, to je asi tak jediné co mi pomáhá. i když pár dobrých lidí okolo sebe mám, důvěru v lidi jsem už dávno ztratila.
a vašku, radši než někoho kdo se bude snažit mne násilnou cestou měnit, také budu radši sama. stejně jsem většinu času sama i když okolo sebe mám lidi.
udělala jsem chybu že jsem tu v minulém příspěvku vyvěsila možná až moc velký náhled do mého soukromí, jako vždy se mi to vymstilo. takže kaktus a jemu podobní, nebojte příště už tu chybu neudělám.
a vašku, radši než někoho kdo se bude snažit mne násilnou cestou měnit, také budu radši sama. stejně jsem většinu času sama i když okolo sebe mám lidi.
udělala jsem chybu že jsem tu v minulém příspěvku vyvěsila možná až moc velký náhled do mého soukromí, jako vždy se mi to vymstilo. takže kaktus a jemu podobní, nebojte příště už tu chybu neudělám.
Kampf ist überall, ohne Kampf kein Leben. Und wollen wir weiter leben, so müssen wir auch auf weitere Kämpfe gefaßt sein.
-Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1815 - 1898), preußisch-deutscher Staatsmann und 1. Reichskanzler
-Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1815 - 1898), preußisch-deutscher Staatsmann und 1. Reichskanzler
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ženské u výjezdovky JSDH!!!
Příspěvek od ruská vlaštovka » 06.10.2013 23:51
Hele, je to tvůj život a jak s ním naložíš, je jen ve tvých rukou. Nám to může být šumafuk, ty si stejně poradit nedáš a tak si nestěžuj. Ale hlavně se tu nediv velitelům, že jsou z tebe mírně řečeno na větvi - ano, to, že jsi žena, to ještě umocňuje, ale mít v manšaftu obecně někoho takhle přemotivovaného, tak bych byl jako velitel jak na trní...
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Re: Ženské u výjezdovky JSDH!!!
Příspěvek od Roman Žilka » 07.10.2013 09:52
To smoke-jumper:
Fógl z východu má pravdu. Ty jsi tu vyprovokovala (to slovo nemyslím zle) celkem živou diskusi a pak se divíš, že se tu najdou lidi, kteří Ti oponují. A odpovídáš dalším atakem, místo aby ses snažial vstřebat obsah toho, co Ti lidi sdělují. A mnohdy lidi, kteří nejen že jsou ve věku, kdy by Ti mohli dělat rodiče, ale kteří mají délku praxe v oboru přesahující Tvůj věk. Takže zkusím zopakovat svou minulou dobře míněnou radu - zkus trochu pokory, trochu sebereflexe a možná i ta kapka ženskosti by nemusela uškodit. A nejen tady na diskusi, hlavně v reálném životě.
Fógl z východu má pravdu. Ty jsi tu vyprovokovala (to slovo nemyslím zle) celkem živou diskusi a pak se divíš, že se tu najdou lidi, kteří Ti oponují. A odpovídáš dalším atakem, místo aby ses snažial vstřebat obsah toho, co Ti lidi sdělují. A mnohdy lidi, kteří nejen že jsou ve věku, kdy by Ti mohli dělat rodiče, ale kteří mají délku praxe v oboru přesahující Tvůj věk. Takže zkusím zopakovat svou minulou dobře míněnou radu - zkus trochu pokory, trochu sebereflexe a možná i ta kapka ženskosti by nemusela uškodit. A nejen tady na diskusi, hlavně v reálném životě.
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 07.10.2013 13:20
Kolegy Žilku a vlaštovku bych si dovolil doplnit - hasičina je činnost, při které je životní pojistkou profesionální přístup. A právě ten je podmíněn vědomým potlačením pocitů a vlastního ega - přemotivované klubko emocí je u zásahu zlým snem každého velitele.
- smoke-jumper
Příspěvek od smoke-jumper » 07.10.2013 21:51
včera jsem prostě neměla den. dneska už to vidím s nadhledem jako vždy všechno, což znamená, že v pohodě. ovšem nic to nemění na tom že na privátní otázky už odpovídat nechci, protože by se to mohlo proti mně velmi rychle otočit. navíc jsem dostala jednu radu, takže kdo se chce bavit na nějaké upřímnější a privátnější úrovni, tak v soukromých zprávách. díky :)
Kampf ist überall, ohne Kampf kein Leben. Und wollen wir weiter leben, so müssen wir auch auf weitere Kämpfe gefaßt sein.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz