Představujeme speciální nástroje pro otevírání oken a dveří
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Představujeme speciální nástroje pro otevírání oken a dveří
Příspěvek od Mara264 » 28.09.2013 23:53
Tento komerční článek mi připadá, že by ho veřejnost nemusela vůbec vidět, trochu to nabádá k tresné činnosti. Já třeba o tom nevěděl (a spousta z nás), že tak snadno jde otevřít a uzamknut okno, teď jen doufám že mi někdo nebude šmejdit po baráku když budu spát. Příště to chce článek o deaktivaci alarmu.
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 29.09.2013 09:15
Ale no tak.
Věřte tomu, že ti, kteří vám po baráku šmejdit budou, si to rozhodně nenašli na požárech. A omezovat nákup na JSDH? Lol, to je jako omezit prodej zbraní pro držitele zbrojních průkazů.
Ono to totiž šlo (a dost jednoduše) i bez našeho článku: http://zpravy.idnes.cz/navrtavaci-zlode ... zpravy_kvi
Věřte tomu, že ti, kteří vám po baráku šmejdit budou, si to rozhodně nenašli na požárech. A omezovat nákup na JSDH? Lol, to je jako omezit prodej zbraní pro držitele zbrojních průkazů.
Ono to totiž šlo (a dost jednoduše) i bez našeho článku: http://zpravy.idnes.cz/navrtavaci-zlode ... zpravy_kvi
webový exredaktor & webmaster
-
Příspěvek od Marek Engel » 29.09.2013 11:16
No, když jsme to kupovali, tak po nás chtěli orazítkovanou objednávku od města. Prý je to prodejné pouze pro HZS a JSDHO.Marek
-
Příspěvek od Mara264 » 29.09.2013 23:53
Michale ja slyšel o tom že zloději navrtávají okna. Ale že se dostanou do baraku bez použití poškození to slyším poprvé. Když tě vykradou a za tebou zavřou, komu dokážeš ze tě vykradli? Tot taková řečnická otázka... No stejně pokud hrozí nebezpečí z prodlení tak raději vybiju čímkoliv co mám po ruce než běžet do auta pro tu správnou lopatku na otevření okna, no leda že by si majitel zabouchl doma klíče. Je to možná komfortní věc, dobře vymyšlená, ale trošku min publikovat.
-
Re:
Příspěvek od Mara264 » 29.09.2013 23:59
pokud to jde otevřít jen těmi to nástroji tak jsem schopen si je nechat udělat. A nic mi nebrání otevřít jiné okno.Marek Engel píše:No, když jsme to kupovali, tak po nás chtěli orazítkovanou objednávku od města. Prý je to prodejné pouze pro HZS a JSDHO.Marek
-
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Jan Šleis » 30.09.2013 20:02
Jeden zajímavý průzkum: Při výzkumu se 82 % pachatelů vloupání přiznalo: „Průměrně zabezpečený byt otevřu do pěti minut.“ A Češi jim to ještě ulehčují, přes 80 % z oslovených vězňů se do objektu dostalo otevřeným nebo špatně zajištěným oknem.
Více zde: http://www.jablotron.com/cz/aktuality/n ... aji-9.aspx
Více zde: http://www.jablotron.com/cz/aktuality/n ... aji-9.aspx
- smoke-jumper
Příspěvek od smoke-jumper » 01.10.2013 14:35
to že je to údajně prodejné jen hasičům je jedna věc...ale sama jsem to už měla v ruce u nás, a musím říct, že šikovnější člověk si to dovede asi vyrobit i sám, takže je vlastně úplně jedno komu se to prodá a komu ne. a ti co tu psali že by bylo lepší se o tom tolik nezmiňovat, pod svícnem je největší tma. podle mne by k tomuto tématu bylo přilákáno ještě mnohem více lidí, kdyby se začaly objevovat zprávy typu "hasiči otevřeli dveře svým tajným werkzeugem" než když se to řekne narovinu :)
Kampf ist überall, ohne Kampf kein Leben. Und wollen wir weiter leben, so müssen wir auch auf weitere Kämpfe gefaßt sein.
-Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1815 - 1898), preußisch-deutscher Staatsmann und 1. Reichskanzler
-Otto Eduard Leopold Fürst von Bismarck (1815 - 1898), preußisch-deutscher Staatsmann und 1. Reichskanzler
-
Příspěvek od duplesice » 01.10.2013 16:27
ten kdo se chce dostat do bytu tak si vždy způsob najde. Byť by to měl být ten nejprimitivnější např šutr. Ten kdo nemá IQ tykve si najde způsob jiný a tento návod nepotřebuje a dovede si to jistě zařídit, kde podobné věci sehnat popřípadě vyrobit. Nepomůže tomu tudíž zamezení prodeje nebo zveřejnění návodu. První skupinu můžeme také vynechat, zaprvé v ní umí málokdo s internetem, natož číst. Je ale pravdou, že se tímto dává zbytečně návod jisté mladé generaci, která nepracuje a jen se nudí. Ta s internetem umí, číst také a je docela zručná......tož asi tak......
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz