Nákup na eBay
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Nákup na eBay
Příspěvek od koci » 08.09.2013 20:19
Čau,
nakupujete někdo na eBay? Chtěl bych si objednat něco na hasiče, ale nevím úplně jak nato. Tak kdyby se našel někdo, kdo by mně s tím pomohl a nebo by to šlo objednat třeba na něj, tak bych byl rád. Díky
nakupujete někdo na eBay? Chtěl bych si objednat něco na hasiče, ale nevím úplně jak nato. Tak kdyby se našel někdo, kdo by mně s tím pomohl a nebo by to šlo objednat třeba na něj, tak bych byl rád. Díky
-
Příspěvek od JarekJanko » 09.09.2013 08:22
No spíš jde o to zda to chcete i do účetnictví, to by mohl být někdy problém(doklad). Další věc je, že byste měl počítat u dražších zásilek i s 20% DPH nebo hodně drahých DHP+CLO. Takže je spíš otázka, co by jste chtěl kupovat a zda-li se to vyplatí(nejen finančně).
-
Příspěvek od Vladimír jÍROVEC » 10.09.2013 08:29
ono zýáleží odkud ti to přijde pokud s EU tak nic víc neplatíš ale jakmile to je mimo EU tak to půjde přes celnici kde ti bude napočteno DPH a pak se to odvíjí od ceny nákupu do 1502Euro platíš jen DPH nad 150už i clo
-
Příspěvek od Ivo » 10.09.2013 13:39
Nakupuju tam už přes 6 let, bezproblémové, jak z EU tak Čína, HK a jiné. Jediné, co mi zatím proclili byly multimediální přehrávače a s tím jsem počítal - i tak to bylo o dost míň než v ČR. Registrace na ebay je bezproblémová, platební brána PayPal je už v češtině ......
-
Příspěvek od Ivo » 12.09.2013 17:16
V tom případě bych se cla vůbec nebál, dokonce jsem měl balík cca 15-ti LED baterek pro děcka z Hong - Kongu a zcela bez problémů ..... kupuju tam elektroniku, oblečení, dokonce i nějaké věci pro zvířectvo, ...... podaří se Ti sehnat i věci, která toho času nejsou určené pro český trh ....
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz