THT Polička na prodej ?
Aktuální problémy, neshody, trable...
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 08.08.2013 20:41
Jen dotaz - co konkrétně je na bednách od ISS nekvalitního? Resp. co je méně kvalitního než to, co nabízí THT ? Nerejpu - ptám se docela vážně.
-
Příspěvek od J.F.K. » 08.08.2013 22:07
Mi prijde, co jsem mel moznost, ze u nastaveb THT je premysleno trosku dopredu, kdezto u ISS mi pripada, ze nektere veci vali za pochodu a nepremysli moc nad prakticnosti. Naopak cerpadla ISS (Ruberg) jsou uplne jina liga, nez z THT. Zajimavy by byl kompromis. Dale co mi vadi u ISS jsou ovladaci panely cerpadla. Jsou v miste cerpadla roztahany tam, kde zbylo misto a jednotliva ovladaci tlacitka na panelech absolutne postradaji system rozlozeni, coz mi u ovladacich panelu z THT neprijde. A tak by se dalo vypsat spoustu dalsich veci. Obe firmy maji sve pro a proti.Kazdopadne bych se pripojil k tuzemskemu nastavbari.
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 08.08.2013 22:43
To jsou ale dost subjektivní hodnocení. I firmy jako Ziegler dokáží postavit nástavbu z nezůčastněného pohledu hodně problematickou. Mně se naopak zástavba nástavby od ISS docela líbí. Vlastně totéž platí pro ovládání - umístění prvků je namnoze na první pohled nelogické - a na druhý už ne tak docela. Navíc hodnotit podle výše uvedeného nástavbu aniž je známo zadání bývá ošidné. Co ale subjektivní rozhodně není je kvalita jak použitých komponentů tak kvalita zpracování.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky