Nákup auta
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Marek Miklíček » 30.07.2013 11:05
Ideální možná ale pořád cenově nedostupný. Mimochodem máte nějaké reference JPO V které mají Gaze??
- Anybody.
Příspěvek od Anybody. » 30.07.2013 21:05
děkuji redakci požárů za cenzuru pouze jsem upozornil na to že p.Vojta nabízí všem svuj ruský krám a i když si to nikdo nekupuje on tvrdí jak to je super auto o 5 komentářů níže se podepíše jako zaměstnanec nástavbaře...a neudělal to poprvé kdyby se hned podepsal tak mi to nevadí ale toto..
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 30.07.2013 23:40
Třeba to krám je. Ale kolega Vojta se alespoň nebojí podepsat pod svlj názor.
-
Příspěvek od hasič karlos » 31.07.2013 11:43
Co se týká pana Vojty,tak mě to taky nevadí.Co se týká Valdaje,tak tu možná hrají roli předsudky proti ruské technice.Nikdy jsem to auto naživo neviděl,takže ho nemůžu hodnotit.Vypadá jednoduše a to má něco do sebe.co se týká spolehlivosti,chtělo by to nějaký dlouhodobý test,kde by mohl prokázat svoje případné kvality.
- Václav Porkát
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Václav Porkát » 31.07.2013 13:39
Ja ho videl, je takovy lehce humpolacky, proste "CCCP", ale svoji sluzbu jiste udela dobre. Ostatne mame tady nekde o nem i clanecek ;-)
wap - POŽÁRY.cz (DPV)
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 31.07.2013 17:35
Valdaj nám byl vloni nebo předloni pro změnu prezentován v práci jako ideální auto do sídlišť. Upřímně si to u nás nedokážu ani představit. Už jen to, že do opěradel nejdou dát dýcháky, protože by nebylo místo na nohy a zajímalo by mě, kam bych nacpal výbavu v technickém provedení a šest vystrojených hasičů by se v tom utlouklo... Co se týká ideálnosti pro JPO V - i o tom silně pochybuji, zejména v případě, že má jen jedno auto. PSka a veškeré příslušenství se do toho k vodě nevejde a pokud uberu jen kousek vody, pak to už nebude CASka.
Skutečně doporučuji Holandsko nebo Německo, odtud se doveze kvalitní prostorné auto za krásné peníze.
Skutečně doporučuji Holandsko nebo Německo, odtud se doveze kvalitní prostorné auto za krásné peníze.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky