Radku dík :-) takhle bych si to představoval. Osobně bych si vybral stejný silový disciplíny. To se nechá v pohodě natrénovat.. Běh 2000m do 9 minut je otázka pár sobot :-)Plavání mi větší problémy nedělá. Nikdy jsem zatim teda 200 metrů neporovnával časově, ale určitě to neni nic, co by se stejně jako běh nedalo zmáknout. Rozhodně si tohle všechno ověřim. Teď mě tak napadlo,bydlim přesně na hranici Jihočeského a Plzeňského kraje. Možná by stálo za to přihlásit se u obouch krajů. Je to možný?Radek píše:Je pravda, že každý kraj potažmo ÚO si to dělá jinak. Já když jsem to dělal tak jsem si mezi silovýma mohl vybrat, takže jsem dělal kliky a sedlehy. Musel jsem jich mít obojýho asi něco přes 40 a pak jsem musel běhat a to jsem musel mít nějak kolem 9 minut. A bylo mi řečeno, že příští rok budu muset plavat. Vytrvalostní disciplíny se prý musí střídat, hasič má umět jak plavat, tak i běhat :-) Nebo takhle to aspoň funguje v JčK ÚO ČB.
A fyzický jsou zrovna ta lehčí část z výběrového řízení, psychotesty jsou jiné kafe. Na fyzický se dá připravit na psychotesty ne. Seděla jsem tam 8 hodin a měl jsem pak hlavu, jak pátrací balón :-D
Přijetí k HZS
Nenašli jste vhodnou kategorii, nebo máte dotaz úplně mimo hasičinu?
-
Re:
Příspěvek od Josef Chmelař » 01.03.2013 12:57
-
-
Příspěvek od Vochy » 01.03.2013 14:26
Fyzické jsou fakt jen o tréninku, já na to trénoval 14 dní a to jsem měl nejtěžší fyzický, protože mi je 21 let, tak spadám do věkové kategorie I a dal jsem to bez problému, akorát v srpnu bylo trochu horko na běhání :-D A daly to i holky, co šly na TCTV.
A klidně si dej žádost do každého kraje, neexistuje centrální registr uchazečů.
A klidně si dej žádost do každého kraje, neexistuje centrální registr uchazečů.
-
Příspěvek od Martin Stejskal » 22.07.2013 12:39
Zdavím, zajímalo by mě jak je to třeba s volnými místy u HZS v Praze?? Je reálná šance se tam vůbec dostat, bez tlačenky??
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 22.07.2013 17:59
Martin Stejskal: Místo se sem tam objeví, především jde o strojníky, neb je šoférů podstav. Ale i hasiče občas vezmou. Chce to zajít na osobní a ptát se. A chodit tam co dva měsíce, neb se sami neozvou ;-)
-
Příspěvek od Martin Stejskal » 22.07.2013 18:19
Díky za radu ;-), osobní je na Centrále, Sokolská?? Myslíš, že je k něčemu, že jsem již 4 roky ve služebním poměru u PČR??
Zpět na „Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz