Vyprošťování Milevsko
V nedávné diskuzi na požárech.cz byl uveřejněn příspěvek pana Vladimíra M., jenž se nelichotivě vyjadřoval o 2.ročníku soutěže ve vyprošťování. Jejím pořadatelem byla společnost Racing Rescue zastoupená panem Markem Tomanem. Tvrzení zde uvedené se nezakládaly na pravdě. Rovněž informace v diskuzi byly zavádějící. Pan Toman uhradil fakturu a všechny náklady se soutěží spojené. Touto cestou se omlouvám za vyjádření kolegy (Standa), jenž je mimo město a jehož vyjádření zde se zakládalo na neúplných zprávách. Kvůli těmto faktům byla také původní diskuze ze servru stažena.
Touto cestou se tedy panu Tomanovi omlouváme a přejeme mnoho zdaru v dalším pokračování MMČR ve vyprošťování.
Lukáš Nebes
Vyprošťování - OMLUVA
Jaký je pohled veřejnosti na hasiče? A jak hasiči vnímají veřejnost?
-
Příspěvek od vladimír marouš » 06.06.2013 22:59
Opravdu žasnu nad tímto příspěvkem.
1.Nikdy jsem se nelichotivě nevyjadřoval o soutěži v Milevsku.
2.Moje diskuze se týkala pouze jednání pana Tomana ohledně úhrady faktury.
3.Všechny moje příspěvky redakce smazala.Můžete si každý ověřit dotazem jaký k tomu měla důvod.
4.Pan Lukáš Nebes je snad starostou nebo účetním naší obce že má tak přehledné a pravdivé údaje o fakturaci?
Je mi z toho opravdu smutno.
1.Nikdy jsem se nelichotivě nevyjadřoval o soutěži v Milevsku.
2.Moje diskuze se týkala pouze jednání pana Tomana ohledně úhrady faktury.
3.Všechny moje příspěvky redakce smazala.Můžete si každý ověřit dotazem jaký k tomu měla důvod.
4.Pan Lukáš Nebes je snad starostou nebo účetním naší obce že má tak přehledné a pravdivé údaje o fakturaci?
Je mi z toho opravdu smutno.
Zpět na „Hasiči na veřejnosti“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava