HZS Metro
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Příspěvek od Ondra Vajo » 12.05.2008 15:24
HZS Metro
Chtel bych se zeptat kdo z Vas o tom neco vi jestli mi poskytnete info dekuju moc.muzete sem nebo i na email ovajo@seznam.cz
Chtel bych se zeptat kdo z Vas o tom neco vi jestli mi poskytnete info dekuju moc.muzete sem nebo i na email ovajo@seznam.cz
Ondřej Vajo, tel: 723 760 679
-
-
Příspěvek od Hynek Obroučka » 12.05.2008 15:24
Re: Ondra Vajo
Zdar, pokud něco potřebuješ vědět, ozvi se mi na mail hynda@email.cz , můžu Tě i zkontaktovat přímo na Metráky...
Zdar, pokud něco potřebuješ vědět, ozvi se mi na mail hynda@email.cz , můžu Tě i zkontaktovat přímo na Metráky...
-
-
Příspěvek od Harder_better_faster » 24.05.2013 18:53
Dovolil bych si to tu oživit.
Blíží se mi konec VŠ se kterou na trhu práce neuspěju tak koketuju s hasičinou. Sice nemám praxi, ani příslušné vzdělání, ani žádné kurzy, ale nějak se začít musí a zdá se mi, že skrze podnikové hasiče by to mohlo jít líp. V dohledné době se jdu poptat na HZS Metra, jestli by pro mě nebylo místečko. Nebo se spíš zeptat obecně na podmínky jaké tam mají a tak.
Mám celkem rozmyšleno na co se zapta. Jestli berou bez praxe, jak je to s kurzem a testama, jakou zdravotní prohlídku, na jak dlouho se upíšu, čím vůbec začít atd.
Budu rád za další připomínky na co bych se měl zeptat, případně za info jaká je v HZS Metra situace.
Dík
Joa odůvodněné komenty typu: "Jsi bez šance, hochu." ocením ale nepotěší
Blíží se mi konec VŠ se kterou na trhu práce neuspěju tak koketuju s hasičinou. Sice nemám praxi, ani příslušné vzdělání, ani žádné kurzy, ale nějak se začít musí a zdá se mi, že skrze podnikové hasiče by to mohlo jít líp. V dohledné době se jdu poptat na HZS Metra, jestli by pro mě nebylo místečko. Nebo se spíš zeptat obecně na podmínky jaké tam mají a tak.
Mám celkem rozmyšleno na co se zapta. Jestli berou bez praxe, jak je to s kurzem a testama, jakou zdravotní prohlídku, na jak dlouho se upíšu, čím vůbec začít atd.
Budu rád za další připomínky na co bych se měl zeptat, případně za info jaká je v HZS Metra situace.
Dík
Joa odůvodněné komenty typu: "Jsi bez šance, hochu." ocením ale nepotěší
-
-
Příspěvek od Harder_better_faster » 24.05.2013 23:40
Jsem barvoslepej takže bych to mohl dotáhnout na generalního ředitele.
-
Příspěvek od pupic » 22.06.2013 09:47
HZS Metra u nejsou jako Metro, ale jako HZS D.P. Praha a myslim, že dostat se tam je stejná šance jako dostat se k HZS ČR. Tak že né moc velká. U bývalýho Metra se mají hasiči líp než u státních a jsou na tom co se výbavy týče lépe a co se výcviků a zkušeností a výjezdů týče uplně stejně. Tak vyraž s žádostí a životopisem k oboum složkám a uvidíš kde se co dozvíš o náběru.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky