Připomínky k POŽÁRY.cz verze 2012
Napadá vás něco, co bychom na serveru POŽÁRY.cz měli udělat?
-
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 09.01.2013 14:55
Jestli to někdo ví, může nám to třeba poslat asi dvaceti různýma způsobama :-)
Můj názor.
Můj názor.
webový exredaktor & webmaster
-
-
Příspěvek od Vladimír » 24.05.2013 13:57
V poslední době jsem si všiml takové zajímavosti. To že zmizely komentáře u starších článků to jsme pohchopil, že byl problém přechodu na nový systém názorů, ale pokud se nemýlím, tak už to nějakou dobu funguje a přesto stále u článků po nějaké době komentáře zminí. Předevčírem jsem hledal jednu informaci, která dle mého soudu nebyla v článku, ale komentářích a k mému údivu už článek žádné komentáře nemá. Stejně jsem dopadl když jsem cvičně proklikl na nějaké březnové články.
Chtěl bych se zeptat je to chyba webu? Nebo záměr a kdyžtak proč? Neříkám, že každý komentář je přínosný, ale jisté procento přinese přibližující nebo upřesnující informaci, která v článku nebyla a je dle mého názor škoda takvé informace mazat.
Chtěl bych se zeptat je to chyba webu? Nebo záměr a kdyžtak proč? Neříkám, že každý komentář je přínosný, ale jisté procento přinese přibližující nebo upřesnující informaci, která v článku nebyla a je dle mého názor škoda takvé informace mazat.
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 24.05.2013 14:07
Názory pod články mizí po 30 dnech.
Vzhledem k tomu, že jsi asi druhý, kdo si toho za rok "provozu" všiml, předpokládám i nadále, že takový velký problém to není.
Proč? Protože to "procento" přínosných komentářů je opravdu jen procento. Ten, kdo k tomu něco chtěl říct, k tomu měl příležitost a pokud by něco stálo za aktualizaci článku, udělali bychom to.
Na "trvalé" vědomosti máme diskuzi, nikoli Názory.
Vzhledem k tomu, že jsi asi druhý, kdo si toho za rok "provozu" všiml, předpokládám i nadále, že takový velký problém to není.
Proč? Protože to "procento" přínosných komentářů je opravdu jen procento. Ten, kdo k tomu něco chtěl říct, k tomu měl příležitost a pokud by něco stálo za aktualizaci článku, udělali bychom to.
Na "trvalé" vědomosti máme diskuzi, nikoli Názory.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 24.05.2013 16:24
No třeba zrovna v seriálu o stavbě té teoretické cisterny by nebylo od věci tu diskusi u jednotlivých dílů nechat - pro případné další nové čtenáře a "stavitele".
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
- Michal -miw- Šafus
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od Michal -miw- Šafus » 24.05.2013 18:36
A zrovna to je jediná výjimka (kterou jsem nezmínil...), kde názory jsou i po 30 dnech ;)
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 26.05.2013 12:55
OK, super.Michal -miw- Šafus píše:A zrovna to je jediná výjimka (kterou jsem nezmínil...), kde názory jsou i po 30 dnech ;)
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Příspěvek od Aleš Bitter » 26.05.2013 23:00
Všiml jsem si jedné chybky v komentářích. Pokud vlezu do komentářů nějakého článku přes položku "dění na webu" a už se rovnou ocitnu v rozbaleném vláknu reakcí, pak odkaz "Přečíst reakce (xx) nebo reagovat" funguje opačně než by měl - po kliknutí se zabalí reakce a odkaz zmizí, tudíž už nejde vlákno zpět rozbalit.
Když už jsme u komentářů, nešlo by nějak zvýraznit ty nepřečtené, podobně jako třeba zde v diskuzi? U hojně komentovaných článků je člověk každý den ztracen, když má v té stromové struktuře prohledávat, co už četl a co ještě ne.
Díky.
Když už jsme u komentářů, nešlo by nějak zvýraznit ty nepřečtené, podobně jako třeba zde v diskuzi? U hojně komentovaných článků je člověk každý den ztracen, když má v té stromové struktuře prohledávat, co už četl a co ještě ne.
Díky.
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz