Modul Kango +,administrace
Aktuální problémy, neshody, trable...
-
Modul Kango +,administrace
Příspěvek od Martin » 18.03.2013 19:30
Zdravim, trapi me trauma. Mame v kangu ve vyjezdove skupině jako administrátora velite,jelikož to moc neovládá tak jsem si taky přidal od něho práva. Alespoň na administraci a posílání SMS. Jenže mi to ty práva nepřiřadí,když dam tisk seznamu tak je tam mam,ale jak mile odešlu od sebe přidaní člena nebo tisk seznamu tak mi to odepíše že nemám práva...
A od té doby, i když pošlu od velitele tisk s otazníkem,aby to odpovědělo tak zpátky neodpoví a ani se nic nevytiskne. Pošlu-li to od sebe odpoví mi to že nemám práva a nic nevytiskne.... Netušíte kde je chyba?
Nemůže byt problem v další skupině? Jenž máme u čísla 100? Omlouvám se za vyjádření... Děkuji, za jakoukoliv radu :)
A od té doby, i když pošlu od velitele tisk s otazníkem,aby to odpovědělo tak zpátky neodpoví a ani se nic nevytiskne. Pošlu-li to od sebe odpoví mi to že nemám práva a nic nevytiskne.... Netušíte kde je chyba?
Nemůže byt problem v další skupině? Jenž máme u čísla 100? Omlouvám se za vyjádření... Děkuji, za jakoukoliv radu :)
-
Příspěvek od David Blažek » 18.03.2013 19:42
prostudoval jsi manuál? Docela je to tam hezky rozepsané. Také jsme s tím měli problém ze začátku. Vyndal jsem simku, vložil do mobilu a manuálně jsem přenastavil u čísla které jsem chtěl jako admina. Manuál mohu přeposlat
-
Příspěvek od David Blažek » 18.03.2013 19:53
ano, také už jsme na to neměl nervy. Dal jsem ji do starší nokie, načtl čísla uložená na sim a u čísla administrátora napíšeš příslušný formát. Nemám to u sebe, jinak bych ti to poradil
-
Příspěvek od Kůďa » 18.03.2013 20:14
Prosím pošli z telefonu velitele, který má oprávnění a je uveden na pozici např. 6 /je tam určite i telefon s osobou Lefevr . Musíš být uložen v prvních polích jak je uvedeno tel. spojení z HZS, Lefvevr...., asi 1-15 - formát WRITE010,"420.........","xM1 Pole"
Místo teček tvoje tel. číslo. Místo Pole je tvoje jméno. A pak můžeš upravovat seznam v Kango+, No a pokud chceš dále upravovat seznam 1 - hasičů - xM1 nebo xM2- tak to bude WRITE0...,"420.........","xM2Pole" a pod. I místo M by mohlo stačit F ale s okleštěnými funkcemi. Raději si tam dej to M.
Místo teček tvoje tel. číslo. Místo Pole je tvoje jméno. A pak můžeš upravovat seznam v Kango+, No a pokud chceš dále upravovat seznam 1 - hasičů - xM1 nebo xM2- tak to bude WRITE0...,"420.........","xM2Pole" a pod. I místo M by mohlo stačit F ale s okleštěnými funkcemi. Raději si tam dej to M.
- ruská vlaštovka
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek od ruská vlaštovka » 18.03.2013 22:05
To je tak, když program nepíše uživatel, ale nějaký PC maniak... pak se v tom nikdo nevyzná :-D.
Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán!
-
Re: Modul kango
Příspěvek od Petr Tulej » 23.02.2024 18:29
Zdravím vás četl jsem diskuzi o kangu a jeho administraci a chtěl bych vás poprosit jestli by jste mi neposlal manuál ke kangu na email byl bych velice rádDavid Blažek píše: ↑18.03.2013 19:42prostudoval jsi manuál? Docela je to tam hezky rozepsané. Také jsme s tím měli problém ze začátku. Vyndal jsem simku, vložil do mobilu a manuálně jsem přenastavil u čísla které jsem chtěl jako admina. Manuál mohu přeposlat
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky