Školení JSDH
Ze života jednotky i sdružení...
- ALS Janda
- Kontaktovat uživatele:
Školení JSDH
Příspěvek od ALS Janda » 18.11.2012 12:14
Ahoj, po přečtení pár článků mě napadlo zkusit zřídit nové téma. Má myšlenka je taková, že by se sem mohli dávat odkazy na různé prezentace či další podklady pro školení. Server již zřídil velmi dobrou věc, kde se tato problematika probírá, ale mě napadlo, že by sem se mohli psát přímo zkušenosti velitelů popř. vložit odkaz na školící materiály.
- Oves
Příspěvek od Oves » 18.11.2012 20:15
Problém alespoň já nemám, surový materiál je dobrý podklad. Jenže to tak surově nejde předkládat na školení a výcviku, já používám powerpoint a projektor, je s tím práce ke každému školení znova a dokola, ale pro zapamatování a předání informace třiceti chlapům dle mého účinnější. Podkládám fotografiemi či "odstrašujícím" videem. Kolega zřejmě myslel odkaz právě na tyhle prezentace, alespoň tak jsem to pochopil.
- ALS Janda
- Kontaktovat uživatele:
-
Příspěvek od mirek bures » 04.03.2013 11:30
Zdravim všechny Hasiče.Minulý týden jsem absolvoval kurz práce ve výškách plus záchrana.Bylo to v poligonu ve firmě Singing Rock.Kurz zajištuje ustřední hasičská škola Bíle Poličany.Kurz je na tři dny s ubytováním i stravou.Vřele doporučuji
-
Příspěvek od zdeněk Gebauer » 16.04.2013 21:10
Nejlepší školení je praktický výcvik.
3hodiny námětového cvičení mi nahradí 30 hodin kecání v hasičárně.
Mám to i prakticky,tím chlapi vědí co ,jak a kdy udělat.
Spolupacují s 5 sbory v okrsku a snažíme se dělat školení dle ptřeby spolu.Na závěr jarního výcviku máme společné cvičení v dálkové dopravě vody.Tam si můžem prozkoušet prakticky polovinu z témat vydaných GŘ.Zároveň odskoušíme tachniku po zimě.
3hodiny námětového cvičení mi nahradí 30 hodin kecání v hasičárně.
Mám to i prakticky,tím chlapi vědí co ,jak a kdy udělat.
Spolupacují s 5 sbory v okrsku a snažíme se dělat školení dle ptřeby spolu.Na závěr jarního výcviku máme společné cvičení v dálkové dopravě vody.Tam si můžem prozkoušet prakticky polovinu z témat vydaných GŘ.Zároveň odskoušíme tachniku po zimě.
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz