Plakáty
Zdravim, schánim nějaké plakáty hasičských auťáků, nejlépe českých. Nevíte někdo kde by se daly sehnat?? Máme moc nudnou chodbu v hasičárně, tak ji potřebuju trochu zvelebit a tohle mě napadlo jako asi nejlepší varianta. Dík
Plakáty
Nejen hasičinou je hasič živ, pojďte se zasmát :-)
-
Příspěvek od Ondra Belica » 12.05.2008 15:25
A má
vůbec cenu shánět plakáty?!? Řekni si klukům jako Likáš Vejvar nebo Martin Říha, co fotí hasičská auta a hasiče až se hory zelenají a nech si to barevně vytisknout.
Anebo na chodbu dejte lidové malůvky. Barvy, štetce a popuste uzdu své fantazii.
vůbec cenu shánět plakáty?!? Řekni si klukům jako Likáš Vejvar nebo Martin Říha, co fotí hasičská auta a hasiče až se hory zelenají a nech si to barevně vytisknout.
Anebo na chodbu dejte lidové malůvky. Barvy, štetce a popuste uzdu své fantazii.
-
Příspěvek od Zdeněk » 12.05.2008 15:25
stejný názor
Techniky je hodně a lidí co ji fotí taky, stačí jen vytisknout. Daly by se taky použít kalendáře, my v hasičárně mám několik s hasičskou tématikou, dost velké. Taky bych zkusil třeba udělat akci pro děcka, ať povolí uzdu své fantazii a nakreslí hasiče, hasičská auta, atd a pak bych si to vystavil. Je toho hodně co tam jde dát, třeba i fotky z vašich akcí a udělat si takovou prezentaci....
Techniky je hodně a lidí co ji fotí taky, stačí jen vytisknout. Daly by se taky použít kalendáře, my v hasičárně mám několik s hasičskou tématikou, dost velké. Taky bych zkusil třeba udělat akci pro děcka, ať povolí uzdu své fantazii a nakreslí hasiče, hasičská auta, atd a pak bych si to vystavil. Je toho hodně co tam jde dát, třeba i fotky z vašich akcí a udělat si takovou prezentaci....
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz
- ↳ Návrhy a připomínky