Zdravím chlapi.
Máte někdo zkušenosti z výměnou majáku AZD 500 za nějaký nový, nejlépe zábleskový?
Já uvažuju o výměně majáků na naší avii, nemůžu se ale rozhodnout. Celkem se mi líbí tento:
http://www.holomy.cz/eshop/Majaky/Majak ... 10664.aspx
ale raději si nechám poradit.
Předem děkuju. Mějte se.
Náhrada za AZD 500
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
Příspěvek od Čestmír » 31.10.2012 18:07
Ahoj, my jsme šli cestou koupí repase na staré majáky od Holomeho. V akci nás to vyšlo jestli si to dobře pamatuju na za 2ks 5 tis. Kč. Tady je mužes vidět i foto a název te sady: http://sdhpolepy.webnode.cz/news/nove-z ... -a31-avia/
-
Příspěvek od Jiří Krátký » 31.10.2012 18:13
Dobrý den,
koukal jsem na odkaz, který jste přiložil (uživatel Vlasťa)a mohu s vámi jen souhlasit. Tento maják byl (pole mých zdrojů) vytvořen právě jako náhrada za AZD 500, které již nevyhovují homologačním předpisům (tzn. na autě, kde jsou doposud nainstalovány mohou zůstat, ale AZD 500 se už nesmí nově instalovat). Se všemi lidmi, s kterými jsem mluvil o těch nových majácích VMM, tak si je jen pochvalují - skvělá viditelnost, odolnost,... Prostě super. U příspěvku od SDH Polepy je to vše i krásně vidět!
koukal jsem na odkaz, který jste přiložil (uživatel Vlasťa)a mohu s vámi jen souhlasit. Tento maják byl (pole mých zdrojů) vytvořen právě jako náhrada za AZD 500, které již nevyhovují homologačním předpisům (tzn. na autě, kde jsou doposud nainstalovány mohou zůstat, ale AZD 500 se už nesmí nově instalovat). Se všemi lidmi, s kterými jsem mluvil o těch nových majácích VMM, tak si je jen pochvalují - skvělá viditelnost, odolnost,... Prostě super. U příspěvku od SDH Polepy je to vše i krásně vidět!
-
Příspěvek od Tomáš Bršlica » 02.11.2012 18:00
Ono už je to skoro jedno jestli si koupíš VMM jako nový nebo sadu k repasi starého AZD,protože ta cena je tam skoro stejná.Brali jsme tu sadu asi před měsícem a je to necelá šestka,stejně jak za nový VMM.Ale máme je už na třech vozech a fakticky obrovská spokojenost.Fungují stoprocentně a viditelnost fakt luxusní.Určitě bych VMM doporučil.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz