Přívěsný vozík za OA pro SDH
Ze života jednotky i sdružení...
-
Přívěsný vozík za OA pro SDH
Příspěvek od Petr Martínek » 18.09.2012 23:43
Ahoj,náš sbor by chtěl koupit svůj vlek za OA.Máte nějaké zkušenosti s přihlášením atd.Díky za odpovědi Petr
-
Příspěvek od Kůďa » 19.09.2012 03:36
Tak Petře, mi také máme přívěs za OA, jako SDH již třetí rok. A co k tomu přihlášení, tak samozřejmě velký techničák, který k vleku dostaneš, pak potřebuješ registrační lis SDH a doklad o přidělení IČ /ověřené kopie/, raději sebou stanovy, kdyby chtěli vidět, kdo může jednat jménem sboru, dále poslední výpis z VVH, kde byl zvolen výbor a popřípadě plnou moc, pokud to nepůjde zařídit starosta SDH. Před tím, než tam půjdeš, tak uzavřít pojistku - mi jsme to uzavřeli u HVP. Samozřejmě sebou také razítko SDH a peníze na poplatky. Snad to je úplně vše. Toto jsem měl sebou na magistrátu v HK a neměl jsem žádný problém s přihlášením nového vkleku pro SDH.
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 19.09.2012 07:43
Jen bych podotknul, že výše uvedený postup platí bezezbytku pro OS, tedy SDH. Pokud jde o jednotku je to trochu odlišné - tam musí vše zařídit statutární zástupce obce.
-
Příspěvek od Petr Martínek » 19.09.2012 17:25
Je to opravdu pro SDH,je mi jasné,že za JSDH toto všechno zařizuje zřizovatel jako majitel techniky.Kůďo díky moc za vyčerpávající odpověď.
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 20.09.2012 08:24
Chlapi, já vím že vy víte. Ale nejak jsem si vzpomněl na ty co nevědí. Tak proto ... :-))
Zpět na „Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz