První den u HZS??:-)
Nejen hasičinou je hasič živ, pojďte se zasmát :-)
-
Příspěvek od jan davídek » 12.05.2008 15:23
První den u HZS??:-)
Ahoj,
chtěl jsem se optat příslušníků od HZS jaký byl jejich první den nástupu do služby?Jaké šprými na vás vymysleli "mazáci" a co vám provedli?Byli na vás hodní a v přátelský,nebo to bylo peklo a až pak se chtěli přátelit?
Slyšel jsem od kámoše že ho první den poslali na výcvik se štaflema a ve čtyřech metrech mu vypnuli ovládání z koše a zlili ho béčkem vodou.Nebo druhý případ:Přiletěl po vyhlášení poplachu do garáže,skočil do haixů ale měl je plný vody.
A co vy?
Ahoj,
chtěl jsem se optat příslušníků od HZS jaký byl jejich první den nástupu do služby?Jaké šprými na vás vymysleli "mazáci" a co vám provedli?Byli na vás hodní a v přátelský,nebo to bylo peklo a až pak se chtěli přátelit?
Slyšel jsem od kámoše že ho první den poslali na výcvik se štaflema a ve čtyřech metrech mu vypnuli ovládání z koše a zlili ho béčkem vodou.Nebo druhý případ:Přiletěl po vyhlášení poplachu do garáže,skočil do haixů ale měl je plný vody.
A co vy?
- Jan Přerovský
Příspěvek od Jan Přerovský » 12.05.2008 15:23
Já si sice ještě nejakej pátek počkám,ale aspoň za kamaráda.: Když jeli nakupvoat první den svačiny, vyslali ze Scanie jeho, a přímo při nandavání rohlíků v zadní části obchodu mu do vysílačky oznámili výjezd. Chudák vybehl ven, cestou ztrácel ty rohlíky a kdyz viděl, že scanie není asi mel dobrej pocit. Velitel všechno natáčel za zaparkovanym osobákem a zbytek druzstva se válel za rohem smíchy. Chudák mel rozšlapaný rohlíky a první ´´planej´´ výjezd doufám, že na me nenachytaj nic horšího, než v okrsku 49
-
-
-
-
Příspěvek od Martin Rataj » 12.05.2008 15:25
první den
Já takový bejkárny mam spojený s prvním výjezdem. Tam se po zásahu vymýšlí různé lotroviny. Ale jinak pohodička. Určitě záleží na stanici a na směně. Znám kluky, kteří s toho byli docela vykulení.
Já takový bejkárny mam spojený s prvním výjezdem. Tam se po zásahu vymýšlí různé lotroviny. Ale jinak pohodička. Určitě záleží na stanici a na směně. Znám kluky, kteří s toho byli docela vykulení.
-
Příspěvek od Václav Kladenský » 12.05.2008 15:25
Okrsek 49
Pánové, mohli byste prosím naznačit, jakou volovinu udělali v Okrsku?
Bohužel jsem ten film neviděl..
Pánové, mohli byste prosím naznačit, jakou volovinu udělali v Okrsku?
Bohužel jsem ten film neviděl..
-
Příspěvek od jan davídek » 12.05.2008 15:25
Václav
v Okrsku si ho vyzpovídal kněz a bez jeho vědomí i celá směna a pak mu naservírovali husu do skříňky.
v Okrsku si ho vyzpovídal kněz a bez jeho vědomí i celá směna a pak mu naservírovali husu do skříňky.
-
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz