přestavba PS-12 na PS-15
Nevíte, jak opravit Tatru nebo kam upevnit dýchací přístroj?
-
přestavba PS-12 na PS-15
Příspěvek od Hanka Kolářová » 17.04.2012 18:56
Prosím o radu. Dala jsem na přestavbu jednu podnikovou mašinu PS-12, která běžela kdysi dávno tak 3krát. V souvislosti s tím, je mi nyní nabízen motor PS-15 po generálce za 25 tisíc s tím, že s tímto motorem běhaly v minulé sezoně ženy a budou s ním běhat ještě letošní červen. Je mi zároveň nabízena záruka, že je v pořádku, případná porucha spojená s miulým užíváním by byla odstraněna a že ten, kdo nám přestavuje naší mašinu zná historii tohoto stroje. Potřebuji poradit, zda je to dobrá cena.
- Jiří Kliment
Příspěvek od Jiří Kliment » 17.04.2012 19:52
Těžko posuzovat takhle na dálku, ovšem motor, který má za sebou skoro 2 sezóny není už tak docela po generálce. Je třeba si uvědomit, že závody motor enormně zatěžují, rozhodně několikanásobně víc než běžné čerpání. A je úplně jedno zda závodí muži či ženy. Já bych motor za tyhle peníze nebral. Ne že by byl nutně předražený , spíš kvůli riziku že nemusí být úplně v pořádku. Do motoru vidět není a stát se může ledacos. My jsme koupili kompletní sanitku, i s AZDčkem, za 5 tisíc. Motor jsme zkontrolovali a seřídili - v mašině chodí jak kat.
Zpět na „Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy“
Přejít na
- HASIČINA
- ↳ Co vás pálí?
- ↳ Technika - dotazy, repase a vlastní úpravy
- ↳ Dobrovolní hasiči - JSDH a SDH
- ↳ Legislativa
- ↳ Hasiči na veřejnosti
- ↳ Zásahy - rady a postupy
- ↳ Nezařaditelné dotazy a další zbytečnosti
- ↳ Zábava
- POŽÁRY.cz